Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 18 jan, 2018

Real Madrid skal ud af krisen

Læs vores optakt til Copa del Rey-kampen mellem Leganes og Real Madrid, find odds, og live stream den direkte på din mobil eller computer.

Hvordan live streamer man Leganes – Real Madrid?

Du kan live streame torsdagens Copa del Rey-kamp mellem Leganes og Real Madrid direkte hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte mindst 50 kroner på din konto, og så kan du se alt det fodbold, du vil. Foruden store fodboldligaer som La Liga, Bundesligaen, Serie A og flere, så viser de også håndbold og tennis og meget, meget mere.

Real Madrid skal slå Leganes over to kampe

Real Madrid befinder sig i den værste krise i mange år, og der er ikke meget, der fungerer for Zinedine Zidanes mandskab for tiden. De er på nuværende tidspunkt 19 point efter Barcelona i La Liga, og selv de største Madridistas har svært ved at se Los Blancos hente guldet i år.

De står overfor en svær lodtrækning imod Paris Saint-Germain i Champions League, og derfor kan Copa del Rey gå hen og få betydning.

Selvom spillet ikke fungerer, så er de bestemt i stand til at slå Leganes over to kampe. Af en eller anden underlig grund, så spilles samtlige runder i den spanske pokalturnering over to kampe, og det mindsker givetvis chancen for en overraskelse for de små hold.

Asensio og de andre reserver får chancen

Zidane havde i sidste sæson stor succes med at rotere på holdet, men han har ændret holdning i denne sæson. I La Liga og Champions League spiller A-holdet, mens alle reserverne får chancen i Copa del Rey.

Derfor forventes det også, at der bliver skiftet flittigt ud på holdet, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Spillere som Marco Asensio, Dani Ceballos, Marcos Llorente og Jesus Vallejo har allerede vist deres enorme potentiale, og på den lange bane er det en god ide at give dem så meget erfaring som muligt.

Uro i Madrid

Med de manglende resultater følger også en masse uro. Sådan er det i en storklub som Real Madrid, hvor forventninger, selvfølgelig, er meget høje. De har vundet to Champions League-trofæer på stribe som det første hold i historien, og selvfølgelig er spillet i øjeblikket helt uacceptabelt.

Aviserne I Madrid skriver i øjeblikket om, at Cristiano Ronaldo føler sig uønsket i kongeklubben, og der er flere forskellige bud på grunden til dette.

Nogle nævner, at han igen ønsker at være verdens bedst betalte spiller, men det er ikke længe siden, at han sidst fik forlænget sin kontrakt, og det er stærkt tvivlsomt om Florentino Perez er villig til at give Ronaldo den ønskede løn.

Uanset, hvordan man tolker historierne om Ronaldo og Real Madrid, så er der ingen tvivl om, at situationen ikke er holdbar.

Odds på Leganes – Real Madrid

Har du alligevel tænkt dig at streame kampen mellem Leganes og Real Madrid, så kan du også overveje et spil på kampen. Ingen af holdene kommer eftersigende til at stille i den stærkeste opstilling, og man skal nok kigge efter en overraskelse, hvis man skal spille på kampen. Du får disse odds hos bet365:

Odds er fra 18/01 – 13.10

  • Leganes: 5.50
  • Uafgjort: 4.00
  • Real Madrid: 1.57

Hvornår spilles Leganes – Real Madrid?

Leganes – Real Madrid spilles torsdag den 18. januar kl. 21.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.