Se Atletico Madrid – FC Barcelona direkte på live stream

Læs vores optakt til La Liga-kampen mellem Atletico Madrid og FC Barcelona, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365. Samtlige kampe fra denne sæsons La Liga kan du i øvrigt finde hos verdens største bookmaker, bet365.

Første reelle udfordring for Atletico og Barcelona i La Liga

Atletico Madrid og Barcelona mødes lørdag aften i La Liga, og det er den første rigtige test for de to tophold. Atletico Madrid har ganske vist mødt Valencia på udebane, men kampen imod FC Barcelona bliver væsentligt sværere.

Atletico Madrid har hentet 15 point i de første syv kampe, hvilket rækker til en fjerdeplads i La Liga. Barcelona topper rækken med 21 point, og de har allerede fem point ned til Sevilla på andenpladsen.

Atletico og Barca mødte hinanden fire gange i sidste sæson, og Atletico Madrid formåede ikke at vinde en eneste af kampene. I La Liga blev det til 1-1 på Camp Nou, mens Barcelona vandt 2-1 på Vicente Calderon. Derudover sendte Barcelona Atletico Madrid ud af Copa del Rey med en samlet score på 3-2.

Atletico Madrid skal gøre Wanda Metropolitano uindtagelig

Atletico Madrid indviede deres nye, flotte stadion Wanda Metropolitano den 16. september i år. De vandt 1-0 over Malaga i den kamp, og de fulgte op med en 2-0-sejr over Sevilla. Siden da, har de dog tabt 1-2 i Champions League imod Chelsea, så det er ikke umuligt at vinde der.

Alle gæstende hold havde det meget svært på Vicente Calderon, og Atletico Madrid skal virkelig forsøge at tage den specielle stemning med til Wanda Metropolitano, der i øvrigt er blandt Europas største stadions.

Atletico Madrid har måtte undvære Augusto Fernandez i de seneste seks kampe, men den 31-årige midtbanespiller skulle eftersigende være på vej tilbage. Lucas Hernandez og Filipe Luis har ligeledes været skadet, men de forventes at være med i Diego Simeones trup til kampen imod Barcelona.

wanda metropolitano i madrid

Barcelona har fået en perfekt start på sæsonen

Barcelona havde en meget kaotisk sommer efter det uønskede salg af Neymar. De prøvede ihærdigt at hente Coutinho, men det lykkedes aldrig at blive enige med Liverpool om en overgangssum. Derudover blev nyindkøbte Ousmane Dembélé skadet kort efter sin debut, og franskmanden sidder ude indtil jul.

Man har dog ikke kunne se disse ting i tabellen, som Barcelona fører klart. De har vundet alle syv La Liga-kampe ligesom de også har gjort rent bord i Champions League, hvor de har besejret Juventus og Sporting CP.

Modstanden i La Liga har dog været af overkommelig karakter, og der venter den klart sværeste opgave for dem nu. Selvom de blev sendt ud af Atletico Madrid i Champions League i 2015/2016-sæsonen, så har de haft et godt tag på Diego Simeones tropper i de seneste par år.

Se Atletico Madrid – FC Barcelona på live stream

Du kan se La Liga-kampen mellem Atletico Madrid og Barcelona direkte på live stream hos bet365. Opret en konto i dag, og se samtlige kampe fra La Liga, Bundesligaen, Serie A og meget mere.

Odds på Atletico Madrid – FC Barcelona

Bookmakerne forventer en meget lige kamp på Wanda Metropolitano. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

  • Atletico Madrid: 2.80
  • Uafgjort: 3.25
  • Barcelona: 2.60

Hvornår spilles Atletico Madrid – FC Barcelona?

Atletico Madrid – FC Barcelona spilles lørdag den 14. oktober kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.