La Liga: Optakt til FC Barcelona – Atletico Madrid

camp nou barcelona

I vores optakt til La Liga-kampen mellem FC Barcelona og Atletico Madrid kan du læse mere om skader, karantæner, fodbold live streaming, TV og meget mere.

Vil du se Barcelona – Atletico Madrid? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Se FC Barcelona – Atletico Madrid: Online live streaming og TV

La Liga-kampen mellem FC Barcelona og Atletico Madrid kan både live streame online på computer, mobil og tablet eller ses i TV.

Vil du live streame Barca – Atletico, så kan det gøres på bet365, hvor du har adgang til at live streame samtlige kampe fra La Liga.

Derudover, så kan kampen ses på TV2 Sport X.

Se FC Barcelona – Atletico Madrid lige her!

Er der uro i Barca-truppen?

Barcelona skuffede i weekenden ved at spille 2-2 på udebane imod Celta Vigo. Isoleret set, så er det ikke et direkte katastrofalt resultat at spille uafgjort på Balaidos i Vigo, men der er dog flere ting, der virker kritiske.

Først og fremmest, så er topkampen meget tæt i La Liga, og da det var det andet pointtab i tre kampe, så er Barcelona nu to point efter Real Madrid på førstepladsen.

Med seks kampe tilbage, så er det dog fortsat helt åbent.

I de spanske medier har der været mange rygter om, at Barca-træner Quique Setien har mistet omklædningsrummet, hvorfor han eftersigende bliver fyret, når sæsonen er slut.

Hvis rygterne taler sandt, så har han ingen fremtid i klubben, men omvendt, så kan det ikke rigtigt hjælpe at fyre cheftræneren midt i et meget tæt kampprogram.

En ny træner har stort set ingen tid til at få sine ideer igennem til truppen alligevel, så det bliver spændende at se, hvordan det går.

Det står i hvert klart, at det på ingen måde fungerer optimalt under Setien selvom resultaterne egentlig har været nogenlunde fine.

Barcelona er stærke imod Atletico Madrid

Heldigvis for Barcelona, så plejer de at have ekstremt godt styr på Atletico Madrid. De to mandskaber har egentlig været jævnbyrdige i de seneste mange år, men alligevel er det stor forskel, når de møder hinanden.

Atletico vandt det seneste indbyrdes opgør, som var i den spanske Super Cup i Saudi-Arabien, men i La Liga-sammenhæng, så har Atletico Madrid aldrig nogensinde slået Barcelona under Diego Simeone, som snart har været på posten i 10 år.

Det er ganske utroligt at tænke på, og der må simpelthen være mere end blot tilfældigheder i spil her.

Det omvendte opgør i La Liga endte med en 1-0-sejr til Barcelona på Wanda Metropolitano.

Kampens eneste mål blev scoret fem minutter før tid af Lionel Messi.

Det skal dog siges, at man ikke kan bruge de tidligere resultater til alt for meget, da denne kamp spilles under specielle omstændigheder.

Det er en kæmpe fordel for Atletico, at der ikke kommer til at sidde små 100.000 tilskuere på lægterne for at bakke Barca op.

Prøv vores sjove fodboldquizzer her!

Atletico har været gode efter coronapausen

Generelt set kan Atletico Madrid ikke være tilfredse med præstationerne i La Liga. De udspillede chancen for mesterskabet relativt tidligt på sæsonen, og har kun hentet 58 point i 32 kampe, hvilket slet ikke er nok til at konkurrere om guldet.

Selvom de slog Liverpool ud af Champions League, så har de for store problemer imod hold, som pakker sig defensivt.

Det har dog set fornuftigt ud efter coronapausen. De startede med skuffende at spille 1-1 på udebane imod Athletic Club, men siden har de vundet fire kampe på stribe imod Osasuna, Real Valladolid, Levante og senest slog de Deportivo Alavés med 2-1.

FC Barcelona – Atletico Madrid: Skader og karantæner

Barca må undvære Frenkie de Jong og Ousmane Dembélé, som sidder ude med skader, men de får til gengæld både Sergi Roberto og Sergio Busquets tilbage.

Atletico Madrid mangler Koke og Stefan Savic, som begge sidder ude med karantæne. Mario Hermoso og Šime Vrsaljko er begge skadede, men det har mindre betydning for Diego Simeone.

FC Barcelona – Atletico Madrid: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

FC Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Sergi Roberto – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arturo Vidal

Lionel Messi – Luis Suarez – Antoine Griezmann

Atletico Madrid

Jan Oblak

Kieran Trippier – Jose Gimenez – Felipe – Renan Lodi

Marcos Llorente – Thomas Partey – Hector Herrera – Saul

Joao Felix – Diego Costa

FC Barcelona – Atletico Madrid: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Barcelona – Atletico Madrid?

FC Barcelona – Atletico Madrid spilles tirsdag den 30. juni kl. 22.00.

Hvor spilles FC Barcelona – Atletico Madrid?

FC Barcelona – Atletico Madrid spilles på Camp Nou, Barcelona.

Hvor kan man live streame FC Barcelona – Atletico Madrid online?

Man kan live streame FC Barcelona – Atletico Madrid hos bet365.

Hvilken TV-kanal sender FC Barcelona – Atletico Madrid?

FC Barcelona – Atletico Madrid sendes på TV2 Sport X.

Er der tilskuere til FC Barcelona – Atletico Madrid?

Nej, FC Barcelona – Atletico Madrid spilles uden tilskuere.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.