Optakt til Barcelona – Eibar: Får Martin Braithwaite debut for Barca?

I vores optakt til La Liga-kampen Barcelona – Eibar kan du læse mere om Martin Braithwaite-handlen, skader, karantæner, live streaming og meget andet.

Opret en konto hos Unibet, og få en bonus her!

Se FC Barcelona – Eibar: Online live streaming og TV

Du kan se kampen mellem FC Barcelona og Eibar direkte med live streaming hos bet365. Ved at live streame fodbold hos bet365, så slipper du for at betale for dyre streamingtjenester.

I stedet kan du se samtlige kampe fra La Liga, Copa del Rey, Bundesligaen og mange andre ligaer med live streaming hos bet365.

Se Barcelona – Eibar her!

Får Martin Braithwaite Barcelona-debut?

Da rygterne om, at Barcelona var interesserede i at hente Martin Braithwaite kom ud tænkte de fleste nok, at det var en spøg.

Transfervinduet lukkede for tre uger siden, men i Spanien kan man søge om dispensation i tilfælde af, at man løber ind i længerevarende skader.

Da Barcelona først fik Luis Suarez og derefter Ousmane Dembélé skadet, så gik de på desperat angriberjagt efter en angriber.

Han skulle findes i spanske klubber, og der var ikke de store valgmuligheder, da klubberne selvfølgelig ikke vil sælge deres spillere uden at have mulighed for at hente en erstatning.

I Spanien har de samtidig en lov om, at der skal inkluderes en frikøbsklausul i samtlige spillerkontrakter, og da Martin Braithwaites klausul var relativt lav, så faldt valget på ham.

Barcelona hentede torsdag den danske landsholdsspiller for omkring 135 millioner kroner i Legánes, som nu ligner en klar nedrykker fra La Liga.

Det interessante er så om vi allerede får Martin Braithwaite på banen i lørdagens kamp imod Eibar. Da Barcelona har en svær Champions League-kamp imod Napoli på udebane, så bør det helt klart være en mulighed såfremt, der er styr på papirarbejdet.

Barcelona bør rotere før CL-kampen på tirsdag

Barcelona har i de seneste to sæsoner haft gode muligheder for at gå hele vejen i Champions League, men de blev først stoppet af Roma i kvartifinalen og i sidste sæson smed de en 3-0-føring fra den første kamp.

Derfor har Champions League højeste prioritet for Lionel Messi og Barcelona i denne sæson. Det er derfor slet ikke utænkeligt, at Barcelona-træner Quique Setién vælger at spare nogle af de største profiler før tirsdagens svære udekamp imod Napoli.

Det ville slet ikke være overraskende, hvis Lionel Messi og Sergio Busquets startede på bænken, men det er svært at spå om på nuværende tidspunkt.

Barcelona – Eibar: Skader og karantæner

Det står klart, at Barcelona må undvære Luis Suarez og Ousmane Dembélé og Jordi Alba. Derudover bør de have alle mand klar.

Eibar må nok undvære Sergio Alvarez, Roberto Correa, Kike og Ivan Ramis.

Barcelona – Eibar: Forventede startopstillinger

Vi tror på følgende startopstillinger til Barcelona – Eibar:

Barcelona

Marc-André Ter Stegen

Junior Firpo – Samuel Umtiti – Gerard Piqué – Nelson Semedo

Frenkie de Jong – Sergio Busquets – Ivan Rakitic

Antoine Griezmann – Lionel Messi – Ansu Fati

Eibar

Marko Dmitrovic

Anaitz Arbilla – Esteban Burgos – Pedro Bigas – Cote

Gonzalo Escalante – Edu Expósito – Pape Diop

Pedro León – Sergi Enrich – Fabián Orellana

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.