El Clasico: Optakt og live streaming til Barcelona – Real Madrid

tomt camp nou i barcelona

I vores optakt til El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, online live streaming, TV og meget andet.

Vil du se FC Barcelona – Real Madrid online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

  • Kamp: FC Barcelona – Real Madrid
  • Turnering: La Liga
  • Tidspunkt: 24/10 – 16.00
  • TV: TV2 Sport X
  • Live Streaming: bet365

Se El Clasico Online: Live Streaming og TV til FC Barcelona – Real Madrid

El Clasico er verdens måske største fodboldkamp, så du skal selvfølgelig se den. Hvis du ikke har de rigtige TV-kanaler til at se La Liga-fodbold, så er der dog råd for det!

Ved at oprette en konto hos bet365, så kan du live streame samtlige kampe fra La Liga, og du kan både se fodbold med mobil, tablet og computer.

Det kræver en finansieret konto at kunne live streame fodbold, men du behøver ikke betale hver måned ligesom man gør på de klassiske live streaming-tjenester.

Barcelona og Real Madrid i krise

Normalt, så er El Clasico et opgør om tronen i europæisk fodbold, da Barcelona og Real Madrid begge har været blandt de absolut bedste hold.

Selvom klubberne fortsat har verdensstjerner på de fleste positioner, så har de bare været ekstremt svingende i de seneste par år.

Barcas krise hænger i høj grad sammen med præsident Josep Maria Bartomeus manglende ledelse.

Han har formået at formøble enorme beløb på spillere, som slet ikke har været afgørende for klubben, og samtidigt har Lionel Messi ønsket sig væk.

Real Madrid har nærmest været i krise siden Cristiano Ronaldo forlod klubben, men det er bestemt ikke blevet nemmere i corona-tiderne.

Klubber som FC Barcelona og Real Madrid nyder normalt ekstremt opbakning, når de spiller på hhv. Camp Nou og Santiago Bernabeu, så tilskuerne har i den grad været savnet.

Real Madrid sejler uden Sergio Ramos

Siden Cristiano Ronaldo forlod Real Madrid, så har Sergio Ramos været Real Madrids klart vigtigste spiller.

Udover at dirigere forsvaret i høj grad, så er han også den klart største leder på holdet.

Ramos måtte lad sig udskifte i La Liga-kampen imod Cadiz for en uge siden efter kun 34 minutter. Han var derfor ikke med i onsdagens Champions League-kamp imod Shakhtar Donetsk.

De gæstende ukrainere manglede hele 10 førsteholdsspillere på grund af et corona-udbrud i truppen, hvorfor det lignede en overkommelig opgave for Real Madrid.

Sådan blev det dog langt fra. Real Madrid var bagud med utrolige 3-0 ved pausen, og selvom de fik reduceret to gange i anden halvleg, så tabte de utroligt nok med 3-2.

Den spanske legende forventes ikke at blive klar til El Clasico, og det er et kæmpe problem for Real Madrid selvom de på papiret har flere fine stoppere.

Martin Braithwaite er bagest i køen

Der var meget hype omkring Martin Braithwaite, da han for godt ni måneder siden skiftede Leganés ud med mægtige FC Barcelona.

Barca var hårdt ramt af skader, da både Luis Suarez og Ousmane Dembélé sad ude, hvorfor der var behov for en angriber.

Han viste gode takter ved flere lejligheder, men nu har det efterhånden stået klart i flere måneder, at han ikke har en stor fremtid i klubben.

Martin Braithwaite har kun spillet 10 minutters fodbold for Barca i denne sæson, men dem fik han til gengæld i den seneste kamp imod Getafe.

Det ville være ekstremt overraskende, hvis Braithwaite starter inde, men han kan muligvis få nogle minutter i slutningen af kampen.

Den danske landsholdsspiller skal nok forberede sig på at finde en ny klub, men da han fortsat viser sig fint frem på det danske landshold, så bør det være muligt for ham at score en god kontrakt.

FC Barcelona – Real Madrid: Skader og karantæner

Hos Barca må træner Ronald Koeman nok se bort fra Marc-André ter Stegen, Jordi Alba og Samuel Umtiti.

Det ser værre ud hos Real Madrid og Zinedine Zidane. Som det ser ud, så må Los Blancos undvære Sergio Ramos, Eden Hazard, Alvaro Odriozola, Dani Carvajal, Martin Ødegaard og Mariano Diaz.

FC Barcelona – Real Madrid: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til El Clasico:

FC Barcelona

Neto

Sergi Roberto – Gerard Pique – Clement Lenglet – Sergino Dest

Miralem Pjanic – Sergio Busquets – Frenkie de Jong

Antoine Griezmann – Lionel Messi – Ansu Fati

Real Madrid

Thibaut Courtois

Ferland Mendy – Eder Militao – Raphael Varane – Marcelo

Federico Valverde – Casemiro – Toni Kroos – Luka Modric

Rodrygo – Karim Benzema

FC Barcelona – Real Madrid: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FC Barcelona – Real Madrid?

FC Barcelona – Real Madrid spilles lørdag den 24. oktober kl. 16.00.

Hvor spilles FC Barcelona – Real Madrid?

FC Barcelona – Real Madrid spilles på Camp Nou i Barcelona.

Hvilken dansk TV-kanal sender FC Barcelona – Real Madrid?

FC Barcelona – Real Madrid sendes på TV2 Sport.

Hvor kan man live streame FC Barcelona – Real Madrid?

FC Barcelona – Real Madrid kan live streames hos bet365.

Er det gratis at live streame FC Barcelona – Real Madrid hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame FC Barcelona – Real Madrid hos bet365, da du skal have penge på din konto, men du skal ikke betale noget for at se El Clasico.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.