Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 17 mar, 2023

Se El Clasico Online: Live Stream Real – Barca Gratis [21/04]

I vores optakt til El Clasico 2024 mellem FC Barcelona og Real Madrid finder du trupnyt, startopstillinger, online live stream, dansk TV og meget andet gratis.

Vil du se El Clasico? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Se El Clasico: Live Stream El Elasico Online

Du kan se El Clasico på nettet ved at live streame kampen hos bet365! Du kan faktisk finde live streams til alle La Liga-kampe hos bet365.

Se El Clasico her!

Real Madrid på vej mod mesterskabet

Der er syv spillerunder tilbage af indeværende La Liga-sæson, og Real Madrid topper tabellen med otte point ned til ærkerivalerne fra FC Barcelona. Dermed kan de spille sig meget tæt på mesterskabet med en sejr i søndagens El Clasico.

FC Barcelona kan derimod med en sejr sparke liv i mesterskabsdrømmene igen, og det vil de selvfølgelig gå efter i den spanske hovedstad. Barcelona fik dog en skidt optakt til braget i Madrid i weekenden, da de tirsdag aften led et smertefuldt nederlag på 1-4 til Paris Saint-Germain på hjemmebane i Champions League-kvartfinalen, og med det resultat er FC Barcelona ude af turneringen. Det er en stor skuffelse for storklubben, der ellers havde et glimrende udgangspunkt med til hjemmekampen, eftersom de havde vundet første opgør i Paris med 2-3.

Real Madrid havde en succesoplevelse i deres Champions League-kvartfinale ude mod Manchester City, hvor de endte med at gå videre efter sejr i straffesparkskonkurrence.

Da Real Madrid og Barcelona senest mødte hinanden d. 14. januar i den spanske Super Cup, vandt Real Madrid med hele 4-1 i en finale, der blev spillet i Saudi-Arabien. I det omvendte opgør i La Liga på Montjuïc, der blev spillet i efteråret, vandt Real Madrid også, og det gjorde de med cifrene 1-2 på et sent sejrsmål af Jude Bellingham i overtiden, og englænderen scorede begge Real Madrids mål i det opgør.

Skader og karantæner

Real Madrid mangler David Alaba og Thibaut Courtois, der begge er ude med skader.

Barcelona er uden de skadede Alejandro Balde og Gavi til opgøret.

Bud på startopstillinger

Real Madrid (4-3-1-2)

Andriy Lunin

Dani Carvajal – Antonio Rüdiger – Nacho – Ferland Mendy

Federico Valverde – Eduardo Camavinga – Toni Kroos

Jude Bellingham

Vinicius Junior – Rodrygo

FC Barcelona (4-3-3)

Marc-André ter Stegen

Jules Koundé – Ronald Araujo – Pau Cubarsi – Joao Cancelo

Frenkie de Jong – Ilkay Gündogan – Pedri

Lamine Yamal – Robert Lewandowski – Raphinha

El Clasico: Spørgsmål og svar

Hvor kan man se El Clasico 2024?

Du kan se live streame El Clasico online hos bet365.

Hvornår starter El Clasico?

El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona starter søndag d. 21. april kl. 21.00.

Hvor kan jeg se El Clasico gratis?

Man kan ikke se El Clasico helt gratis, men du skal ikke betale noget for at se den hos bet365, og du behøver heller ikke at spille på kampen for at se den.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.