Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 okt, 2017

Danmark – Georgien U21: Live stream og optakt

Læs vores optakt til U21-landskampen mellem Danmark og Georgien, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Perfekt start på EM-kvalifikationen for Danmark

Efter sommerens U21-EM i Polen, skal det danske U21-landshold endnu en gang forsøge at kvalificere sig til ungdomsslutrunden, som afholdes i Frankrig i 2019. På U21-niveau spiller man kun EM-slutrunder, som så til gengæld afholdes hver anden sommer.

Vi har fået en perfekt start på gruppen med to sejre i to kampe. Først besejrede vi Færøerne på udebane med 3-0, og senest vandt vi hele 6-0 over Litauen på hjemmebane. Georgien har kun spillet en kamp i gruppen indtil videre, og det blev til et 0-3-nederlag imod Polen.

Finland er gruppens sjette hold, og holdene møder hinanden to gange hver. Når de 10 kampe er spillet går førstepladsen direkte til U21-EMslutrunden, mens de bedste toere får lov at spille playoff-kampe.

Rasmus Nissen har været den helt store profil

Landstræner Niels Frederiksen og U21-landsholdet har haft gang i et mindre generationsskifte, men holdet drives fortsat af de mere rutinerede profiler, som også var med i den seneste kvalifikation.

I de første to kampe har FC Midtjyllands højre back Rasmus Nissen Kristensen været holdets helt store profil, og han scorede et hattrick i 6-0-sejren over Litauen. Da han også scorede et enkelt pind i den første kamp fører Rasmus NK nu den samlede topscorerliste med sine fire mål.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Marcus Ingvartsen er fortsat at finde på U21-landsholdet, og han holder ligeledes et meget højt niveau. Han scorede to gange i Genks seneste ligakamp imod Eupen, så han er brandvarm før kampen imod Georgien.

Småt med profiler hos Georgien

Der er omvendt ikke de helt store profiler at finde på Georgiens U21-landshold. Holdet har aldrig opnået noget nævneværdigt ligesom, at de tabte deres første kamp med 0-3 imod Polen.

En spiller, som vi dog skal holde øje med, er angriberen Giorgi Beridze, der til dagligt spiller i slovakiske Trencin. Han har scoret tre mål i de seneste to ligakampe, og han kan godt blive interessant at følge.

Langt størstedelen af holdet spiller til dagligt i den georgiske liga, hvis niveau er langt under den danske Superliga, og vi er da også kæmpe favoritter til at vinde kampen.

One week – two games ✌️⚽️ | @u21landsholdet

A post shared by Mathias Jensen (@mathjensen) on

Odds på Danmark U21 – Georgien U21

Bookmakerne har selvfølgelig også øje for dette, men det er tvivlsomt om man har lyst til at smide sine penge efter en dansk sejr til 1.14. Du kan få følgende odds hos bet365 på U21-landskampen:

  • Danmark U21: 1.14
  • Uafgjort: 7.50
  • Georgien U21: 17.00

Se Danmark U21 – Georgien U21 på live stream

Du kan se U21-landskampen mellem Danmark og Georgien direkte på live stream hos DBU TV.

Hvornår spilles Danmark U21 – Georgien U21?

Danmark U21 – Georgien U21 spilles fredag den 6. oktober kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.