Danmark møder Jordan i Abu Dhabi

Læs vores optakt til landskampen mellem Danmark og Jordan, find odds, og live stream kampen direkte online.

Live stream Danmark – Jordan

Du kan live streame landskampen mellem Danmark og Jordan dirkte på live stream hos bet365. Du skal oprette en konto hos bet365, indsætte mindst 50 kroner på din konto, og herefter vil du kunne se over 100.000 live streaming events hvert år.

Du kan oprette en konto hos bet365 her!

Danmark skal slå Jordan

Danmark er klare favoritter til venskabskampen imod Jordan. Det er ganske vist en rimelig decimeret trup, som landstræner Åge Hareide har til sin rådighed i Abu Dhabi, men Jordan har aldrig været nogen stor fodboldnation.

Mens Danmark i sidste uge var i kamp imod Sverige, så spillede Jordan en kamp imod Finland. Finnerne stillede uden store profiler som Lukas Hradecky og Teemu Pukki, men det var alligevel nok til at besejre Jordan 2-1.

Foruden et hav af venskabskampe, så har Jordan i de senere år spillet kvalifikation til de asiatiske mesterskaber. Her har de mødt hold som Vietnam, Cambodja og Afghanistan, og selvom de fører deres gruppe, og er ubesejret, så er det et helt andet niveau end Danmark.

Danmark stiller som bekendt op med en blanding af et ligalandshold og et U21-landshold, og derfor er det langt fra det stærkeste landshold, som vi kan stille.

Dårlig landskamp imod Sverige

I sidste uge spillede vi imod vores svenske naboer, og det blev aldrig nogen rigtigt god landskamp. Sverige stillede ligeledes med en blanding af spillere fra Allsvenskan og nogle foretrukne U21-spillere, og det var tydeligt at se på niveauet.

Danmark var dominerende i første halvleg, men vi formåede aldrig rigtigt at tilspille os nogle rigtigt store chancer. Svenskerne var en smule bedre i anden halvleg, men det blev aldrig rigtigt godt.

Sverige vandt kampen 1-0 på et mål af Gustaf Nilsson, som til dagligt er udlejet fra Brøndby til Silkeborg. Jordan Larsson havde et par fine dribler foran feltet, og han bragede bolden på overliggeren.

Frederik Rønnow havde ikke øje på bolden, og den dumpede ned på hans ben, hvorefter Nilsson stod klar til at sende reposten i kassen.

Jakob Ahlmann er vendt hjem til Danmark

I forhold til kampen imod Sverige, så må vi undvære venstre back Jakob Ahlmann, som er rejst tilbage til Danmark. Det skyldes først og fremmest, at han har fået en overbelastningsskade, som generer ham.

Derudover er hans kæreste højgravid, og det er en fin mulighed for ham til at være til stede under fødslen. Venskabskampene i Abu Dhabi er en glimrende mulighed for at få noget landsholdserfaring, men det er ikke særligt vigtigt i forhold til fødslen af et barn, og derfor er det helt naturligt, at han kan vende hjem til kæresten i Aalborg.

Odds på Danmark – Jordan

Sådanne venskabskampe er svære at spå om, og derfor vil vi heller ikke anbefale folk at satse huset på et væddemål, men du kan alligevel finde disse odds hos bet365:

Odds er fra den 15. januar kl. 13.45.

  • Danmark: 1.50
  • Uafgjort: 3.70
  • Jordan: 6.50

Hvornår spilles Danmark – Jordan?

Danmark – Jordan spilles mandag den 15. januar kl. 14.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.