Danmark – Montenegro: Optakt og live stream

Læs vores optakt til VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Rumænien, find odds, og se kampen på live stream.

Eriksen igen på pletten for Danmark

Søndag aften spiller det danske fodboldlandshold den afgørende VM-kvalifikationskamp imod

Rumænien. Vi kan med en sejr og en hjælpende hånd fra Montenegro tage gruppens førsteplads, hvilket er lig med direkte kvalifikation til VM i Rusland i 2018.

Det er meget usandsynligt, at Montenegro tager de tre point i Warszawa, men kan aldrig vide i fodbold. I første omgang gælder det bare om at hente tre point imod Rumænien i Parken.

En nøglespiller i den kamp bliver Christian Eriksen. Han har spillet fremragende siden, at Åge Hareide overtog efter Morten Olsen, og han scorede også kampens eneste mål i Podgorica imod Montenegro.

Det blev aldrig nogen fantastisk fodboldkamp, men vi fik de tre point med hjem. Nu skal det danske landshold spille foran et udsolgt Parken imod et rumænsk landshold, som ikke har de store profiler med.

Rumænien uden noget at spille for

Rumænien ligger på gruppens fjerdeplads med 12 point efter de første ni kampe. Polen fører gruppen med 22 point, mens Danmark har 19 point. Rumænien kommer derfor til Parken uden noget særligt at spille for, og derfor skal danskerne være klart bedre.

Rumæniens nok største profil er midtstopper Vlad Chiriches, som til dagligt sidder på bænken i Napoli. Derudover er det nok en god ide at holde øje med Constantin Budescu, som scorede to mål i torsdagens 3-1-sejr over Kazakhstan hjemme i Ploiesti.

Rumænien har dog været anderledes dårlige, når de har spillet på udebane. Selvom de startede gruppen med at vinde 5-0 i Armenien, så har de kun hentet et point i de seneste tre udebanekampe, og Danmark har samtidigt været meget gode i Parken, så der er ingen tvivl om at det danske landshold er store favoritter til at vinde kampen.

Skal Nicklas Bendtner starte inde?

Nicklas Bendtner er i gang med at gøre comeback på det danske landshold, og han gjorde et fint indhop i Podgorica. Han erstattede Andreas Cornelius, som omvendt spille en skidt kamp, og derfor spekuleres der i, at Nicklas Bendtner skal starte inde i dagens kamp.

Bendtner har ikke været i startopstillingen siden playoff-kampene imod Sverige, men Åge Hareide skal i den grad overveje at ændre på det. Han har scoret 14 sæsonmål i den norske Eliteserien, og viste samtidigt gode takter i torsdags.

Derudover bør der ikke være den store tvivl om opstillingen. Jens Stryger Larsen blev skadet, og erstattes sandsynligvis af Riza Durmisi. Resten af holdet har spillet fantastisk i de seneste tre kampe imod Polen, Armenien og Montenegro, og skal have genvalg.

Odds på Danmark – Rumænien

Danmark er selvfølgelig også store favoritter på oddsmarkedet. Det er svært at forestille sig andet end en dansk sejr, men oddset er ikke særligt attraktivt. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

  • Danmark: 1.36
  • Uafgjort: 5.00
  • Rumænien: 11.00

Se Danmark – Rumænien på live stream

Du kan selvfølgelig se landskampen mellem Danmark og Rumænien på live stream. Opret en bruger hos Dplay, hvor du kan få adgang til masser af god fodbold. Optakten starter begynder kl. 16.00.

Hvornår spilles Danmark – Rumænien?

Der er kickoff i Parken kl. 18.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.