Se Landskampen Finland – Danmark: Live Streaming & TV [10/09]

I vores optakt til landskampen Finland – Danmark kan du læse mere om EM-kvalifikationen, trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark må ikke tabe i Finland

Da Danmark blev trukket i gruppe med Finland, Kasakhstan, Slovenien, Nordirland og San Marino, forventede alle, at vi ville køre modstanden midtover og kvalificere os til EM uden problemer.

Sådan er det dog ikke gået efter pointtab til både Kasakhstan og Slovenien, så der er en smule pres på nu.

Vi vandt torsdag en pligtsejr over San Marino, hvilket dog ikke ændrer noget i det samlede regnskab, da de taber alle deres kampe.

Finland tog dog et stort skridt imod top 2 ved at besejre Kasakhstan på udebane.

Dermed topper finnerne også gruppen med 12 point, mens Danmark ligger på andenpladsen med 10 point.

Vi kan sagtens klare os med et enkelt point i Finland, så længe vi sørger for at gøre rent bord hjemme i Parken, hvor der venter kampe imod Kasakhstan og Slovenien, mens vi nok skal besejre San Marino på udebane.

Finland er godt på vej til EM

Finland var med til EM 2021, hvilket var deres første slutrunde nogensinde. Noget tyder dog på, at de kan gentage bedriften ved EM 2024 i Tyskland.

De har lagt sig i spidsen af gruppen, og deres eneste nederlag kom i gruppens sværeste kamp – på udebane imod Danmark.

Teemu Pukki og Lukas Hradecky er deres største og mest rutinerede profiler, mens en spiller som Glen Kamara også har haft en flot karriere på de britiske øer.

Deres kommende stjerne spiller dog i den danske Superliga. Der er tale om FC Nordsjælland-kantspilleren Oliver Antman, som scorede det meget vigtige sejrsmål imod Kasakhstan i torsdags.

Holdnyt

Udover Fredrik Jensen, så har Finland alle mand klar til kampen.

Danmark mangler Alexander Bah, som sidder ude med en skade. Andreas Christensen og Rasmus Højlund er nok ikke klar til 90 minutter.

I forhold til San Marino-kampen, så har vi skiftet Nicolai Vallys og Alexander Bah ud. Ind er kommet Mohamed Daramy, Rasmus Nissen Kristensen og Victor Kristiansen.

Forventede startopstillinger

Se landskampen Finland – Danmark: Online live streaming & TV

TV2 har rettighederne til at vise Danmarks landskampe, så hvis du vil se kampen i TV, så skal du slå ind på TV2.

Vil du hellere live streame Finland – Danmark, så kan du gøre det på TV2 Play.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.