Finland – Danmark U21: Optakt og live stream

Læs vores optakt til EM-kvalifikationskampen Finland U21 – Danmark U21, find odds, og se den på live stream.

Danmark er favoritter i Finland

Danmarks U21-landshold er favoritter til udekampen imod Finland. Det står rimeligt klart, når man kigger på de to holds trupper. Danmark fører gruppen, som udover Finland også tæller Polen, Litauen, Færøerne og Georgien.

Danmark lagde ud med at besejre Færøerne med 3-0 på udebane, hvorefter de slog Litauen med hele 6-0 hjemme i Aalborg. Senest mødte vi Georgien, og det blev ligeledes til en sejr på 5-2.

Niels Frederiksen har efterhånden været U21-landstræner i over to år, og det var været en succesfuld periode. Selvom man naturligvis skifter en del ud på et ungdomslandshold, så råder han fortsat over rutinerede spillere som Marcus Ingvartsen og Robert Skov, og det har set fornuftigt ud i kvalifikationen indtil videre.

Niels Frederiksen stiller med 3-4-3-formation

Ligesom så mange andre trænere, så har Niels Frederiksen i denne omgang valgt at spille i den moderne 3-4-3-formation. Rasmus Nissen Kristensen har muligvis været vores bedste spiller, og han har meget offensiv frihed på sin position på højre siden, som han mere eller mindre dækker alene.

Det samme ville Mads ”Mini” Pedersen gøre i venstresiden, hvis ikke han var skadet, og han bliver nok erstattet af Jacob Bruun Larsen. Den tidligere Lyngby-spiller holder normalt til som en decideret wing, men her slipper han ikke for de defensive pligter.

Derudover skal der lægges mærke til Philip Biling, som har fået en flot start på Premier League-karrieren sammen med Huddersfield. Sammen med anfører Mathias Jensen udgør de en meget slagkraftig central midtbane.

Finland har fortsat ikke vundet

Mens det går strygende for Danmarks U21-landshold, som fører gruppen med maksimum point, så har Finland fået en tung start. De lagde ud med at spille 1-1 på hjemmebane med Færøerne, og senest fik de 3-3 med hjem fra Polen.

Der er ikke mange velkendte navne hos Finland. Langt størstedelen spiller til dagligt i den finske Veikkausliiga, men der er faktisk også en enkelt Alka Superliga-spiller.

På midtbanen huserer Kaan Kairinen, som kom til FC Midtjylland i 2016. Han er dog i øjeblikket udlejet til Skive, og skulle eftersigende være blandt de mere talentfulde spillere på holdet.

Odds på Finland U21 – Danmark U21

Danmark er selvfølgelig gjort til favoritter til at vinde kampen i Finland, og man kan da overveje at smide nogle lommepenge på kampen. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

  • Finland U21: 3.75
  • Uafgjort: 3.40
  • Danmark U21: 1.80

Se Finland U21 – Danmark U21 på live stream

Du kan se U21-landskampen mellem Finland og Danmark direkte på live stream. Opret en profil hos DBU TV, hvor man kan købe adgang til kampen på pay-per-view.

Hvornår spilles Finland U21 – Danmark U21?

Finland U21 – Danmark U21 spilles tirsdag den 10. oktober kl. 17.30

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.