Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 10 okt, 2017

Holland – Sverige: Optakt og live stream

Læs vores optakt til VM-kvalifikationskampen mellem Holland og Sverige, find odds, og se den direkte på live stream.

Sverige skal undgå nederlag med syv mål

Tirsdag er det alvorens time for Sverige og Hollands landshold, som kæmper om en plads til VM i Rusland i 2018. Før aftenens kampe ligger Frankrig på gruppens førsteplads med 20 point, mens Sverige ligger nummer to med 19.

Holland ligger på gruppens tredjeplads med 16 point, og en samlet målscore, der er 12 mål dårligere end Sveriges, og de skal dermed bruge en sejr på mindst syv overskydende mål for at passere Sverige i tabellen.

Selvom Holland er favoritter til at vinde kampen, så er det umuligt at forestille sig. Generelt har Sverige spillet en flot kvalifikation, men de er havnet i en relativt svær pulje. Det første opgør mellem Sverige og Holland endte 1-1 i Stockholm på mål af Marcus Berg og Wesley Sneijder.

Dick Advocaat er til grin i Holland

Umiddelbart før den sidste kamp udtalte den hollandske landstræner Dick Advocaat, at Sverige på ingen måde ville besejre Luxembourg med 8-0, og han mente i øvrigt også, at det var et særdeles dumt spørgsmål af den pågældende journalist.

Det har garanteret motiveret de svenske spillere ekstra, og den hollandske træner ser meget komisk ud nu, hvor Sverige vandt kampen 8-0. Efter kampen blev han selvfølgelig forholdt chancerne for at slå Sverige med de nødvendige syv mål, og han har naturligvis udtalt, at det er muligt.

Der er meget dårlig stemning omkring Hollands landshold for tiden, og mange mener, at det er det dårligste landshold i flere årtier. De var heller ikke en del af EM-slutrunden i 2016, og endnu en misset slutrunde vil nok få konsekvenser for de ansvarlige i det hollandske fodboldforbund.

Sverige skal håbe på fransk pointtab

Sverige har faktisk muligheden for at sikre sig direkte deltagelse til VM i Rusland. Det kræver dog, at Frankrig smider point i hjemmekampen imod Hviderusland, hvilket er meget usandsynligt, og samtidig skal Sverige tage mindst et point med hjem fra kampen i Amsterdam.

Frankrig skuffede meget, da de mødte Luxembourg på hjemmebane, og spillede 0-0, men det er svært at forestille sig en gentagelse. Der ventes 80.000 franskmænd på Stade de France, og et pointtab ville være katastrofalt.

Holland er fire point efter Frankrig, og førstepladsen er dermed udenfor rækkevidde. De kan nå playoff-pladsen med en sejr på syv mål, det scenarie bør give en underholdende fodboldkamp. Holland skal fremover stepperne fra første minut, og de skal bruge så meget held, de overhovedet kan skaffe.

Odds på Holland – Sverige

Holland er gjort til favoritter, men det er svært at vurdere chancerne i en så mærkelig fodboldkamp. Det bør blive en målrig kamp, men det mener bookmakerne desværre også, så over 2,5 mål giver kun odds 1.50. Du kan få følgende kampodds på Holland – Sverige:

  • Holland: 1.85
  • Uafgjort: 4.20
  • Sverige: 4.00

Se Holland – Sverige på live stream

Du kan se landskampen mellem Holland og Sverige direkte på live stream. Opret en bruger hos Dplay, og så har du adgang til alle aftenens landskampe direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Holland – Sverige?

Holland – Sverige spilles tirsdag den 10. oktober kl. 20.45 på Amsterdam ArenA.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.