Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 11 okt, 2018

England skal revanchere VM-nederlag imod Kroatien!

Læs vores optakt til UEFA Nations League-kampen mellem Kroatien og England, find odds, og live stream kampen online.

Hvad er der sket med Kroatien?

Kroatien viste sig flot frem ved sommerens VM-slutrunde, hvor de gik hele vejen til finalen, som dog blev tabt til Frankrig.

Kigger man på Kroatiens spillertrup, så er det ikke verdens største overraskelse, at de kommer langt, men det er alligevel meget imponerende, landets størrelse taget i betragtning.

Efter VM har Mario Mandzukic og målmand Danijel Subasic trukket sig tilbage, og selvom det er to stærke spillere, så burde det ikke have den helt store indflydelse.

Kroatien har trods alt stadig spillere som Luka Modric, Ivan Rakitic og mange andre store spillere, så det er fortsat blandt Europas bedste spillertrupper – på papiret.

Siden VM-triumfen har Kroatien været langt væk fra deres niveau, og de blev fuldstændigt udstillet i deres første Nations League-kamp imod Spanien.

Spanien ejede banen fuldstændigt, mens de kroatiske spillere blev brugt som træningskegler. Kampen endte 6-0 til Spanien, og dermed er Kroatiens muligheder for at vinde Nations League-gruppen allerede så godt som væk.

Læs også: Se Superliga-kampene online med live stream!

England frygter Nations League-nedrykning

Det samme kan man egentlig sige om England, som også har fået en dårlig start på Nations League. De mødte ligeledes Spanien, men de var derimod hjemme på Wembley, hvor de normalt er stærke.

England kom også godt fra start, da Marcus Rashford bragte England foran 1-0, men Spanien overtog kampen herefter.

Der skulle ikke gå mere end 20 minutter før Spanien havde vendt kampen på mål af Saul og Rodrigo Moreno, og England tabte dermed 1-2.

Nations League er skruet sådan sammen, at de dårligste hold rykker ned, mens de bedste rykker op. Denne gruppe er i den bedste liga, og de kan derfor ikke rykke op, men der er derimod en risiko for at rykke ned, hvilket man frygter i England lige nu.

Det står i hvert fald klart, at Spanien nok vinder gruppen, mens Kroatien og England skal forsøge at holde sig i den bedste liga.

Læs også: Alt om den nye eSports-turnering, eSuperligaen!

England kan revanchere VM-nederlag

Kroatien og England mødte hinanden i semifinalen under VM-slutrunden i sommers. England var forhåndsfavoritter, og de kom da også foran efter et fantastisk frispark fra Kieran Trippier.

Kroatien gav dog på ingen måde op, og Ivan Perisic udlignede med 20 minutter tilbage af kampen. Herfra var kroaterne det bedste hold på banen, og det var heller ikke ufortjent, at de vandt kampen 2-1.

Mario Mandzukic scorede det afgørende mål i den forlængede spilletid, som sendte Kroatien i finalen.

Selvom England kan være tilfredse med at være det fjerdebedste hold til VM, så skal de stadig revanchere semifinale-nederlaget imod Kroatien.

Kampen bliver i øvrigt spillet uden tilskuere, hvilket skyldes et swastika, som ukendte gerningsmænd havde formået at gravere i banen.

Kroatien – England: Odds

Kroatien bliver på nuværende tidspunkt vurderet som favoritter til at vinde kampen, men det virker som en meget lige affære. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 11/10 – 14.00):

  • Kroatien: 2.65
  • Uafgjort: 3.25
  • England: 2.90

Kroatien – England: Live streaming og TV

Du kan både se Kroatien – England i TV og med online live streaming. Kampen sendes i TV på 6’eren, og du skal bruge Eurosport Player, hvis du vil live streame Kroatien – England.

Opret dig hos Eurosport Player, og live stream Kroatien – England her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.