Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 6 sep, 2017

Kvindefodbold: Optakt og live stream til Danmark – Holland

Læs vores optakt til venskabskampen Danmark – Holland, find odds på kampen, og se den på live stream!

Danmark skal have revanche fra EM

Danmark og Holland mødes fredag aften på et udsolgt CASA Arena Horsens i en venskabskamp, og det danske kvindelandshold får dermed muligheden for at hævne sig efter finalenederlaget ved EM i sommers. Danmark og Holland mødtes den 6. august, og vi tabte desværre 2-4.

De flotte resultater ved EM-slutrunden medførte dog en enorm hype, som kvindelandsholdet nu skal bygge videre på. Flere af Superliga-klubberne er på vej til at få fuldtidsprofessionelle kvindehold, og de rider på en positiv bølge i øjeblikket.

Optakt til VM-kvalkampen imod Ungarn

Fire dage efter venskabskampen imod Holland, skal det kvindelandsholdet i kamp imod Ungarn. Det gælder om at kvalificere sig til VM-slutrunden i Frankrig i 2019, og Danmark er havnet i en relativt svær pulje

Danmark skal møde Sverige, Ungarn, Kroatien og Ukraine, og det er kun førstepladsen, der kvalificerer sig direkte til VM. De bedste toere mødes dog i playoff, og det er muligvis andenpladsen, vi skal sigte efter.

Sverige må siges at være favoritter til at vinde gruppen, og selvom vi leverede flotte resultater til EM-slutrunden, så Sverige dog taget kvindefodbold seriøst i flere år, og de bør have et stærkere hold.

Stærk dansk trup

Den forhenværende landstræner Nils Nielsen trak sig overraskende tilbage efter EM-slutrunden, og i stedet har DBU ansat Søren Randa-Boldt som midlertidig træner. Han har siden 2008 været U19-landstræner, og han kan derfor størstedelen af spillertruppen indgående.

Han har udtaget en stærk trup til kampen imod Holland. Se alle spillerne her:

Målmand: Maria Lindblad Christensen og Stina Lykke Petersen

Forsvar: Cecilie Sandvej, Janni Arnth Jensen, Line Røddik Hansen, Luna Gevitz, Simone Boye Sørensen, Stine Ballisager Pedersen og Theresa Nielsen

Midtbane: Katrine Veje. Maja Kildemoes, Nanna Christensen, Nicoline Sørensen, Sanne Troelsgaard, Sarah Dyrehauge Hansen og Sofie Junge Pedersen

Angreb: Caroline Møller, Frederikke Skjødt Thøgersen, Nadia Nadim, Pernille Harder, Signe Bruun og Stine Larsen

kvindelandsholdet imod holland

Odds på Danmark – Holland

Hvis du vil have lidt ekstra spænding på kampen, så kan du smide lidt lommepenge på kampen, og vi tilføjer odds, når de kommer:

Danmark:

Uafgjort:

Holland:

Se Danmark – Holland på live stream

Du kan se Danmark – Holland på live stream på www.dr.dk

Hvornår spilles Danmark – Holland?

Danmark – Holland spilles fredag den 15. september kl. 18.00 på CASA Arena Horsens.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021