Thomas Wolder Hedegaard photo
Thomas Wolder Hedegaard

- 6 sep, 2017

Kvindefodbold: Optakt og live stream til Danmark – Holland

Læs vores optakt til venskabskampen Danmark – Holland, find odds på kampen, og se den på live stream!

Danmark skal have revanche fra EM

Danmark og Holland mødes fredag aften på et udsolgt CASA Arena Horsens i en venskabskamp, og det danske kvindelandshold får dermed muligheden for at hævne sig efter finalenederlaget ved EM i sommers. Danmark og Holland mødtes den 6. august, og vi tabte desværre 2-4.

De flotte resultater ved EM-slutrunden medførte dog en enorm hype, som kvindelandsholdet nu skal bygge videre på. Flere af Superliga-klubberne er på vej til at få fuldtidsprofessionelle kvindehold, og de rider på en positiv bølge i øjeblikket.

Optakt til VM-kvalkampen imod Ungarn

Fire dage efter venskabskampen imod Holland, skal det kvindelandsholdet i kamp imod Ungarn. Det gælder om at kvalificere sig til VM-slutrunden i Frankrig i 2019, og Danmark er havnet i en relativt svær pulje

Danmark skal møde Sverige, Ungarn, Kroatien og Ukraine, og det er kun førstepladsen, der kvalificerer sig direkte til VM. De bedste toere mødes dog i playoff, og det er muligvis andenpladsen, vi skal sigte efter.

Sverige må siges at være favoritter til at vinde gruppen, og selvom vi leverede flotte resultater til EM-slutrunden, så Sverige dog taget kvindefodbold seriøst i flere år, og de bør have et stærkere hold.

Stærk dansk trup

Den forhenværende landstræner Nils Nielsen trak sig overraskende tilbage efter EM-slutrunden, og i stedet har DBU ansat Søren Randa-Boldt som midlertidig træner. Han har siden 2008 været U19-landstræner, og han kan derfor størstedelen af spillertruppen indgående.

Han har udtaget en stærk trup til kampen imod Holland. Se alle spillerne her:

Målmand: Maria Lindblad Christensen og Stina Lykke Petersen

Forsvar: Cecilie Sandvej, Janni Arnth Jensen, Line Røddik Hansen, Luna Gevitz, Simone Boye Sørensen, Stine Ballisager Pedersen og Theresa Nielsen

Midtbane: Katrine Veje. Maja Kildemoes, Nanna Christensen, Nicoline Sørensen, Sanne Troelsgaard, Sarah Dyrehauge Hansen og Sofie Junge Pedersen

Angreb: Caroline Møller, Frederikke Skjødt Thøgersen, Nadia Nadim, Pernille Harder, Signe Bruun og Stine Larsen

kvindelandsholdet imod holland

Odds på Danmark – Holland

Hvis du vil have lidt ekstra spænding på kampen, så kan du smide lidt lommepenge på kampen, og vi tilføjer odds, når de kommer:

Danmark:

Uafgjort:

Holland:

Se Danmark – Holland på live stream

Du kan se Danmark – Holland på live stream på www.dr.dk

Hvornår spilles Danmark – Holland?

Danmark – Holland spilles fredag den 15. september kl. 18.00 på CASA Arena Horsens.

Thomas Wolder Hedegaard

Fodboldskribent

511 Artikler