Kvindefodbold: Optakt og live stream til Ungarn – Danmark

Læs vores optakt til landskampen mellem Ungarn og Danmark, find odds, og se kampen via live stream.

Danmark stiller op alligevel

DBU og Spillerforeningen har været i lange forhandlinger, og natten til mandag kunne de finde et kompromis. Det betyder, at kvindelandsholdet stiller op til VM-kvalifikationskampen imod Ungarn tirsdag aften i Gyor.

Landsholdet skulle i fredags have mødt Holland foran et udsolgt CASA Arena Horsens, men de valgte ikke at stille op. De har siden da fået masser af støtte fra kolleger fra ind- og udland, og nu er de så nået i mål med en delaftale.

Ingen af parterne har tænkt sig at uddybe, hvad delaftalen går ud på, men det vigtigste er, at landsholdet skal i kamp tirsdag aften. De har et langt stærkere hold end Ungarn, men den dårlige forberedelse har muligvis kostet dem.

Dårlig forberedelse for kvindelandsholdet

I stedet for at samle holdet i landsholdslejren, valgte kvindelandsholdet at træne for sig selv. Det skete på en træningsbane i Dragør, hvor forholdene givetvis ikke har været lige så gode.

Derudover fik de ikke opvarmningskampen imod Holland i fredags, og de har dermed ikke spillet en landskamp siden EM-finalenederlaget den 6. august. Heldigvis har spillerne været i aktion for deres respektive klubhold, hvor grundformen bør være på plads.

Landsholdet lander i Gyor mandag aften, hvorfor der ikke vil være en dansk repræsentant ved det obligatoriske pressemøde. Derudover kommer kvinderne heller ikke til at træne på kampbanen, hvilket er fast kutyme før en kamp.

Ungarn varmede op med nederlag

Mens Danmark slet ikke har haft nogen opvarmning til kampen, så spillede Ungarn torsdag aften imod Skotland. Det var kun en venskabskamp, men Ungarn skuffede alligevel fælt ved at tabe hjemmekampen med 0-3.

Ungarn er slet ikke så langt fremme i kvindefodbold, som Danmark er, og derfor er vi favoritter til kampen.

Vi skal sætte vores lid til Wolfsburg-angriberen Pernille Harder, som er kommet godt i gang med sæsonen i Tyskland, hvor hun har scoret tre gange i de første to kampe.

Odds på Ungarn – Danmark

Danmark er som sagt store favoritter til at vinde kampen, og alt andet ville være en skuffelse. Nordicbet tilbyder i øjeblikket følgende odds:

  • Ungarn: 15.00
  • Uafgjort: 9.35
  • Danmark: 1.05

Se Ungarn – Danmark på live stream

Du kan se landskampen mellem Ungarn og Danmark direkte på live stream. Du skal blot gå ind på dr.dk/tv, og her vil det være muligt at se kampen på DR1, som er frit tilgængelig.

Hvornår spilles Ungarn – Danmark?

Ungarn – Danmark spilles tirsdag den 19. september kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.