Optakt og live stream til Montenegro – Danmark

Læs vores optakt til VM-kvalifikationskampen Montenegro – Danmark, find odds, og se kampen på live stream.

Uafgjort kan være nok for Danmark

Torsdag aften er det alvorens time i Podgorica. Danmark og Montenegro kæmper om andenpladsen i den europæiske VM-kvalifikationsgruppe E. Det er stadig teoretisk muligt at erobre førstepladsen, men Polen virker for stærke, og det er usandsynligt, at de mister tre point i de sidste to landskampe.

Selvom Montenegro i øjeblikket ligger på andenpladsen, så er et uafgjort resultat formentlig nok for Danmark. Det skyldes, at Montenegro i den sidste gruppekamp møder Polen på udebane, og de får mere end svært ved at hente tre point i Warszawa.

Danmark kan sågar gå hen og hente førstepladsen, hvis de vinder kampen i Montenegro og søndagens opgør imod Rumænien, mens Polen smider tre point i deres kampe imod Armenien og Montenegro, men vi skal nok forberede os på at spille to playoff-kampe i november måned.

Nicklas Bendtner melder sig klar

Heldigvis for Danmark, så har Nicklas Bendtner meldt sig klar til landsholdet. Han kunne ikke færdiggøre Rosenborgs ligakamp imod Sarpsborg på 100 %, og der har været tvivl omkring hans lyske, som har været en smule overbelastet, men det skulle ikke være et problem.

Da Nicolai Jørgensen sidder ude med en skade, og hverken Viktor Fischer eller Kasper Dolberg er i kampform, så kan Nicklas Bendtner gå hen og få en hovedrolle i de to landskampe. Han har været brandvarm i Rosenborg, for hvem han har scoret 10 mål i de seneste 10 ligakampe.

Bendtner virker en smule mere moden end sidst han optrådte på landsholdet, men det er ikke første gang, at man tror det. Han plejer dog altid at præstere på landsholdet, når vi har brug for det, og derfor virker det oplagt at bruge ham fra start i Montenegro.

Vi skal passe på Stefan Jovetic

Danmark har spiller for spiller et bedre landshold end Montenegro, men de har dog nogle få profiler på et meget højt niveau. Særligt Stefan Jovetic, der har scoret syv mål i VM-kvalifikationen indtil videre, er en dygtig spiller.

Jovetic var i sidste sæson udlejet fra Inter til Sevilla, hvor han virkelig spillede godt, men det var ikke muligt for den andalusiske klub at sikre ham på en permanent aftale, og han er nu at finde i Monaco.

Han fik ikke den bedste start på sæsonen, men han har startet inde i de seneste tre ligakampe, og han scorede i Monacos 4-0-sejr imod Lille. Jovetic er teknisk meget dygtig, hvilket han også beviste i Parken, hvor han lagde op til Fatos Becirajs mål, som blev kampens eneste.

Odds på Montenegro – Danmark

Danmark er gjort til favoritter til kampen i Montenegro, hvilket er givet, men spørgsmålet er om oddset er spilbart. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

  • Montenegro: 3.60
  • Uafgjort: 3.40
  • Danmark: 2.20

Se Montenegro – Danmark på live stream

Du kan se landskampen mellem Montenegro og Danmark direkte på live stream. Opret en bruger hos Dplay, som er Discovery Networks’ streamingtjeneste, og så kan du se fodbold direkte på din mobil, computer eller tablet.

Hvornår spilles Montenegro – Danmark?

Montenegro – Danmark spilles torsdag den 5. oktober kl. 20.45

Hvem dømmer Montenegro – Danmark?

Montenegro – Danmark dømmes af hollandske Björn Kuipers, der også dømte Danmarks 2-0-sejr over Serbien i Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.