Optakt til Danmark – Brasilien

Læs vores optakt til VM-håndboldkampen mellem Brasilien og Danmark, find odds, og se kampen direkte via live stream på nettet.

Sådan ser du Brasilien – Danmark via live stream

Du kan se håndboldlandskampen mellem Brasilien og Danmark direkte på live stream hos bet365.

Danmark vandt nemt over Tunesien

Tirsdag aften skulle de danske håndboldkvinder op imod upåagtede Tunesien, og det blev til en stor sejr til Danmark. Endnu en gang kom landsholdet flyvende fra start, og de var allerede foran 15-6 ved pausen.

Alle faserne i det danske spil fungerede godt, og spillerne viste flere gange deres høje niveau.

Line Jørgensen blev dansk topscorer med sine seks mål, mens Lotte Griegel og Sarah Iversen lavede fem mål hver.

Tunesien havde ikke ret meget at byde ind med, og det var kun Mouna Chebbah, der har brugt syv år i dansk håndbold, der ydede en solid indsats. Chebbah spillede samtlige 60 minutter, og hun lavede syv mål på sine 12 forsøg.

Danmark vandt kampen med 37-19.

Brasilien er ikke på toppen

Brasiliens landshold har i de senere år været ganske solidt, men de ser ikke nær så gode ud ved denne slutrunde. Ligesom Danmark, så har Brasilien spillet tre kampe i Gruppe C, men de har kun vundet en enkelt af dem.

Brasilien lagde ud imod Japan, og de var på forhånd store favoritter til at vinde kampen, men det blev overraskende tæt. Brasserne var bagud med tre mål ved pausen, men de gjorde comeback, og kampen endte uafgjort 28-28.

De var endnu engang favoritter, da de skulle møde Tunesien, og det blev til en svag sejr på 23-22, og endnu engang havde de været bagud med tre mål ved pausen.

I går mødte de Brasilien så gruppefavoritterne fra Rusland, og de leverede endnu en rædderlig første halvleg. De var bagud 14-7 ved pausen, og tabte kampen 24-16, så der er pres på det brasilianske landshold.

Danmark skal slå Brasilien og Rusland

Danmark fik en sløj start på turneringen med nederlaget til Montenegro, og det får muligvis konsekvenser nu.

Efter aftenens kamp imod Brasilien, skal vi møde Rusland, og det ligner på forhånd en gruppefinale.

Skal vi slutte på førstepladsen i Gruppe C, så kræver det to sejre i de sidste to kampe. Vi har et bedre landshold end Brasilien, men det bliver anderledes svært imod Rusland, som har vundet deres tre kampe indtil nu

Odds på Brasilien – Danmark

Bookmakerne vurderer også, at Danmark har et stærkere hold end Brasilien, og vi er store favoritter på oddset. Du kan i skrivende stund (10.00 – 06/12) få følgende odds hos bet365.

  • Brasilien: 6.50
  • Uafgjort: 14.00
  • Danmark: 1.18

Hvornår kan man se Brasilien – Danmark?

Brasilien – Danmark spilles onsdag den 6. december kl. 20.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.