Optakt til EM-semifinalen mellem Frankrig og Spanien

Sådan live streamer du EM-håndboldsemifinalen Frankrig – Spanien

Du kan live streame EM-håndboldsemifinalen mellem Frankrig og Spanien direkte hos Unibet. Sådan gør du:

  1. Gå til Unibet
  2. Opret en konto
  3. Find Danmark – Sverige under live streaming

Frankrig er favoritter imod Spanien

Danmark og Sverige mødes i den sene semfinale, men klokken 18 gælder det Frankrig – Spanien.

Der er ingen tvivl om, at det franske landshold er favoritter, når de møder Spanien. De forsvarende verdensmestre har været dominerende i herrehåndbold henover de senere år, og de har således muligheden for at tilføje endnu et mesterskab til den enorme samling.

Frankrig vandt EM i 2006, 2010 og 2014, og hvis de fortsætter den stime, så vinder de også europamesterskabet i 2018. I første omgang skal de slå Spanien i semifinalen, og de er klare favoritter til at vinde.

Les Blues har vundet samtlige seks kampe under EM-slutrunden, og de har ikke rigtigt været i problemer. De vandt snævert i den første kamp imod Norge, men har siden spillet overbevisende.

Onsdag aften mødte de Kroatien, som havde alt på spil, og på trods af 15.000 vilde kroater i hallen, så vandt Frankrig helt fortjent med 30-27.

Frankrig var allerede før kampen sikret en semifinale-plads, og derfor valgte landstræner Didier Dinart at rotere i startopstillingen, og han er selvsagt meget tilfreds med resultatet.

– Det var virkelig godt at se dem udfolde sig, som de gjorde. Der er en god holdånd, og kollektivet var virkelig smukt. Vi lavede de nødvendige rotationer, så vores spillere står stærkest i semifinalen.

– Det bliver ikke nemt imod Spanien, og det bliver en taktisk kamp.Der skal tages nogle strategiske beslutninger, og vi skal debriefes for ikke at begå fejl. Vi går efter at vinde semifinalen, så vi har en medalje på søndag, udtaler Dinart til L’Equipe.

Spanien har været svingende

Mens det hele har kørt på skinner for Frankrig, så har Spanien haft en mere bøvlet vej til semifinalen. De var i Gruppe D med Danmark, og startede med at besejre Tjekkiet og Ungarn, før de tabte til Danmark.

I mellemrunden vandt de over Makedonien og Tyskland, mens de noget skuffende tabte til Slovenien.

Den spanske landstræner, Jordi Ribera, er selvfølgelig glad, og udtalte følgende efter kampen.

-Jeg er meget glad for det, og holdet fortjener ikke at forlade turneringen i dag. Vi har haft vores op- og nedture, men vi fortjente bestemt ikke at ryge ud nu.

Jeg er meget glad på spansk håndbolds vegne, fordi jeg mener, at det er et vigtigt skridt for at forblive blandt de fire bedste i Europa.

Til gengæld blev glæden over avancementet overskygget af skader til både målmand Gonzalo Perez og stregspiller Adria Figueras. I skrivende stund vides det ikke, om de når at blive klar til kampen, men landstræneren har indtil klokken 9 fredag morgen til at indkalde eventuelle erstatninger til holdet.

Odds på Frankrig – Spanien

Som bekendt vurderes Frankrig som favoritter, og det bakkes op af bookmakerne. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 25/01 – 17.10

  • Frankrig: 1.35
  • Uafgjort: 10.00
  • Spanien: 4.50

Hvornår spilles Frankrig – Spanien?

Frankrig – Spanien spilles fredag den 26. januar kl. 18.00 i Zagreb.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.