Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 31 okt, 2017

Se Danmarks trup til playoff-kampene imod Irland

Tirsdag formiddag udtog Danmarks landstræner Åge Hareide sin trup til de to playoff-kampe imod Irland, og der er ikke de store overraskelser. Samtidig offentliggjorde DBU, at den karismatiske nordmand fortsætter som dansk landstræner til 2020.

Skal du spille på landskampen? Så få en odds bonus uden indbetaling!

23 mand i truppen imod Irland

Der var ikke de store overraskelser i den 23-mands store bruttotrup til kampene imod Irland. Nicolai Jørgensen gør comeback til truppen efter, at han sad ude imod Montenegro og Rumænien.

Man må forvente, at han starter på banen, når vi tager imod Irland i Parken den 11. november.

Hverken Yussuf Poulsen eller Nicklas Bendtner grab chancen ved den seneste landsholdssamling, og selvom Nicolai Jørgensen muligvis mangler lidt kamptræning, så bør han stå forrest i køen så længe han får spilletid i Feyenoord op til kampen.

Eneste reelle fravær i truppen er Riza Durmisi, der i øjeblikket sidder ude med en skade. Det betyder, at vi ikke har nogle venstrebenede backs med i truppen, og det bliver formentlig et genvalg til Jens Stryger Larsen på venstre backen, mens Henrik Dalsgaard nok står foran Peter Ankersen i køen i højre side.

Der er ikke blevet plads til Kasper Dolberg, som har haft en svær sæson i Ajax, som har hentet Klaas-Jan Huntelaar til klubben. Dolberg er i stedet udtaget til U21-landsholdet, som skal møde Polen om 14 dage.

Se hele truppen til de to playoff-kampe imod Irland

Kasper Schmeichel, Leicester

Jonas Lössl, Huddersfield

Frederik Rønnow, Brøndby

Henrik Dalsgaard, Brentford

Peter Ankersen, FC København

Simon Kjær, Sevilla

Mathias ”Zanka” Jørgensen, Huddersfield

Andreas Christensen, Chelsea

Andreas Bjelland, Brentford

Jannik Vestergaard, Gladbach

Jens Stryger Larsen, Udinese

William Kvist, FC København

Thomas Delaney, Werder Bremen

Lukas Lerager, Bordeaux

Mike Jensen, Rosenborg

Lasse Schöne, Ajax

Christian Eriksen, Tottenham

Viktor Fischer, Mainz

Pione Sisto, Celta Vigo

Yussuf Poulsen, RB Leipzig

Andreas Cornelius, Atalanta

Nicklas Bendtner, Rosenborg

Nicolai Jørgensen, Feyenoord

Åge Hareide fortsætter til 2020

Samtidig med udtagelsen af truppen til de to meget vigtige kampe imod Irland, blev det også offentliggjort, at Åge Hareide fortsætter i trænersædet frem til 2020. Landsholdet har spillet flot i 2017, hvorfor det giver fen mening at forlænge kontrakten uagtet udfaldet imod Irland.

Da Hareide blev ansat i marts 2016 gik kontrakten allerede til 2020, men det var aftalt, at man ville evaluere samarbejdet halvvejs inde i kontrakten, og det har man så gjort nu.

Det har været et rigtigt stærkt landshold i de seneste par måneder, og vi håber på, at de fortsætter den gode udvikling. Det vækker selvfølgelig også glæde i DBU, hvorfra elitechefen udtaler følgende:

– Jeg er rigtig, rigtig glad for, at vi kan beholde Åge et par år mere, og fortsætte den rejse, vi er i gang med med landsholdet, siger Kim Hallberg til bold.dk.

Det første opgør imod Irland spilles i Parken den 11. november, mens returen i Dublin spilles den 14. november.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.