Se Irlands trup til playoff-kampene imod Danmark

Irlands landstræner Martin O’Neill har udtaget en bruttotrup på 34 mand til de to playoff-kampe imod Danmark, som spilles den 11. og 14. november. Der er ikke mange store, frygtindgydende navne, men det bliver utvivlsomt nogle svære kampe for det danske landshold.

Samtlige 34 mand holdet til dagligt til de britiske øer, og der er masser af Premier League-erfaring. 21 spillere er på kontrakt i The Championship, mens 11 spiller i Premier League. Derudover kommer en enkelt spiller fra den skotske mesterklub Celtic, mens en enkelt holder til i League One.

Se hele Irlands trup til playoff-kampene imod Danmark

Modsat Åge Hareide, som tirsdag udtog 23 mand til truppen, så har Martin O’Neill valgt at udtage en bruttotrup på 34 mand, som så senere skal barberes ned til 23. Se alle spillerne her:

Darren Randolph (Middlesbrough)

Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)

Rob Elliot (Newcastle)

Colin Doyle (Bradford)

Matt Doherty (Wolverhampton)

Paul McShane (Reading)

Cyrus Christie (Middlesbrough)

Richard Keogh (Derby)

Shane Duffy (Brighton)

John O’Shea (Sunderland)

Kevin Long (Burnley)

Stephen Ward (Burnley)

Ciaran Clark (Newcastle)

Aiden McGeady (Sunderland)

James McClean (West Bromwich)

West Hoolahan (Norwich)

Johnny Hayes (Celtic)

Callum O’Dowda (Bristol City)

David Meyler (Hull)

Alan Brown (Preston)

Glenn Whelan (Aston Villa)

Conor Hourihane (Aston Villa)

Robbie Brady (Burnley)

Jeff Hendrick (Burnley)

Eunan O’Kane (Leeds)

Daryl Horgan (Preston)

Harry Arter (Bournemouth)

James McCarthy (Everton)

Daryl Murphy (Nottingham Forest)

David McGoldrick (Ipswich)

Sean Maguire (Preston)

Aiden O’Brien (Millwall)

Shane Long (Southampton)

Scott Hogan (Aston Villa)

Irland tabte kun en enkelt kamp i VM-kvalifikationsgruppen, men de vandt til gengæld kun fem af de 10 kampe. Der er ingen tvivl om, at Danmark har et stærkere hold mand for mand, men de britiske landshold har gjort det flot i de senere år, og det skyldes en stærk, kompakt defensiv, som alle 11 mand bidrager til.

Danmark har ikke de bedste erfaringer med det irske landshold, og vi tabte det seneste møde med hele 0-4 hjemme i Århus i 2007. Der var tale om en venskabskamp uden reel betydning, men det var alligevel et grimt nederlag. Robbie Keane og Shane Long scorede begge to mål ved den lejlighed, og sidstnævnte er blandt de få gengangere på den kamp. En anden er den tidligere Manchester United-forsvarer John O’Shea.

Det første opgør spilles i Parken lørdag den 11. november, mens returkampen i Dublin spilles tirsdag den 14. november. Kom så Danmark!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.