EM-Kvalifikation: Optakt & Live Stream til Danmark – Kasakhstan [14/10]

I vores optakt til landskampen Danmark – Kasakhstan finder du trupper, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Danmark må ikke tabe point imod Kasakhstan

Lørdag aften tager Danmark imod Kasakhstan i EM-kvalifikationen. Parken er udsolgt for 12. landskamp på stribe, hvilket blot understreger den massive støtte, de danske drenge i øjeblikket nyder.

Vi er generelt meget stærke hjemme i Parken, selvom vi ikke har været så prægende imod hverken Finland, Nordirland eller San Marino.

De tre landskampe er dog blevet vundet og det samme skal ske lørdag aften. Det er overraskende tæt i toppen af gruppen, hvor der er direkte EM-pladser til de to bedste.

Danmark kan tage et stort skridt med en sejr imod Kasakhstan, hvilket vi selvfølgelig forventer uden de store problemer, men de må ikke undervurderes.

Fiaskoen skal revancheres

Rasmus Højlund var den helt store historie i første halvleg i den omvendte kamp i Kasakhstan. Efter hattricket imod Finland få dage før, så havde Manchester United-angriberen scoret yderligere to kasser i de første 35 minutter.

Foran 2-0 ved pausen imod en dårligere modstander, da så det glimrende ud for Danmark, og man var nærmest allerede begyndt at tænke på EM i 2024, men så gik det helt galt i anden halvleg.

Kasakhstan reducerede på et straffespark med 20 minutter igen, og det ændrede kampens momentum fuldstændig.

De udlignede med fem minutter igen og katastrofen var total få minutter senere, da Kasahkstan kom på 3-2.

Det var en historisk fiasko, men vi var ikke heldige.

Nu skal vi så revanchere os med en stensikker sejr på hjemmebane.