Sverige – Dammark: Live streaming og optakt

Læs vores optakt til Sverige – Danmark, hvor du også finder odds, startopstillinger og live streaming.

Danmark og Sverige tester VM-formen

Lørdag aften mødes Sverige og Danmark på det flotte Friends Arena i Stockholm i en VM-testkamp. Der er omkring to uger til, at sommerens VM-slutrunde går i gang, og derfor er det tid til at finpudse de sidste ting på holdet.

Efter denne landskamp imod Sverige, så skal Danmark møde Mexico hjemme på Brøndby Stadion inden, at turen går til Rusland og VM i fodbold.

Sverige skal samtidigt møde Peru, og her skal det danske landshold se med. Danmark skal som bekendt møde Peru i den første VM-kamp den 16. juni i Saransk, og det er interessant at se dem imod et hold, der har mange af de samme typer som Danmark.

Sverige og Danmark skal for alt i verden undgå skader, og selvom man gerne vil vinde kampen, så er det vigtigste at få den bedst mulige forberedelse til VM, som du i øvrigt kan læse meget mere om her.

Danmark skal finde en defensiv midtbane

Derudover, så skal den danske landstræner Åge Hareide også finde en central, defensiv midtbane. William Kvist har spillet fast på positionen i hele VM-kvalifikationen, og ville derfor være det logiske valg, når det nu har fungeret så godt.

FCK-spilleren er dog røget en tur på bænken, og når man ikke engang kan spille for Superligaens fjerdeplads, så ville det være lidt ulogisk, at han kan starte inde på Danmarks VM-hold, men der er alligevel tvivl omkring det, og vi skal have fundet et svar imod Sverige og Mexico.

Det bedste bud på et alternativ er Ajax-spilleren Lasse Schøne, som dog ikke har spillet meget på landsholdet igennem de sidste år.

Han blev for to års tid siden omskolet til at ligge på netop den position i Ajax, og er uden tvivl en bedre boldspiller end William Kvist, men det kan også komme an på modstanderen.

Umiddelbart, så ser det ud til, at Lasse Schøne starter imod Peru og Australien, hvor vi kommer til at være dominerende på bolden, mens Kvist kunne overtage pladsen imod Frankrig.

Ikke meget tvivl om Sveriges startelver

Der er heller ikke ret mange spørgsmålstegn ved Sveriges hold. Robin Olsen har været skadet i stort set hele foråret for FCK, men hans ventes at komme tilbage i startelveren til VM-kampene.

Om den svenske landstræner Janne Andersson, så vælger at stille med det absolut bedste hold imod Danmark er ikke til at sige, men det må man formode, så tæt på VM.

Sverige – Danmark: Startopstillinger

Derfor forventer vi følgende startopstillinger til Sverige – Danmark. Andreas Bjelland er skadet, og han blive erstattet af Andreas Christensen, men ellers bør han starte til VM.

Sverige: Robin Olsen – Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson – Victor Claesson, Albin Ekdal, Sebastian Larsson, Emil Forsberg – Ola Toivonen, Marcus Berg.

Danmark: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen – Lasse Schøne, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto.

Sverige – Danmark: Odds

Du kan få følgende odds på Sverige – Danmark:

Odds er fra 30/05 – 14.11

  • Sverige: 2.50
  • Uafgjort: 3.10
  • Danmark: 2.90

Hvor kan man live streame Sverige – Danmark?

Du kan live streame Sverige – Danmark hos Eurosport Player.

Hvornår kan man live streame Sverige – Danmark?

Sverige – Danmark spilles lørdag den 2. juni kl. 19.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2498 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.