U21: Optakt og live stream til Danmark – Færøerne

Læs vores optakt til U21-landskampen Færøerne – Danmark, og se kampen på live stream!

Mange nye spillere på Danmarks U21-landshold

U21-landstræner Niels Frederiksen har udtaget et nyt kuld af spillere på sit U21-landshold, og det ser meget spændende ud. Vi har fortsat nogle af de mere rutinerede spillere som f.eks. Marcus Ingvartsen, Rasmus Nissen, Mikkel Duelund og Robert Skov.

Eftersom spillere fra 1995-årgangen nu er blevet for gamle til at spille på U21-landsholdet, så har vi fået nogle nye, lovende spillere.

Det bliver meget spændende at følge Philip Billing, som sammen med Huddersfield netop er rykket op i Premier League. Han er startet inde i de første tre runder, og han har kun spillet en ungdomslandskamp indtil videre.

FC Nordsjælland-trioen Mathias Jensen, Viktor Nelsson og Viktor Tranberg har alle slået igennem i Superligaen, og de kan sagtens være A-landsholdets fremtidige profiler. Især Mathias Jensen har spillet godt, og ingen taler om Stanislav Lobotka i FC Nordsjælland længere.

Danmark har gruppens bedste hold

Vi har fået en forholdsvis overkommelig lodtrækning til EM-kvalifikationen. Foruden Færøerne, så er vi havnet en pulje med Polen, Lituaen, Georgien og Finland.

Danmark har den, på papiret, stærkeste trup, mens Polen er vores nærmeste konkurrent. De fleste spillere i den polske trup spiller til dagligt i Ekstraklasa, men de har også spillere som Bartosz Kapustka, som har spillet 14 A-landskampe.

Hele Danmarks kampprogram er som følger:

31/08: Færøerne – Danmark

05/09: Danmark – Litauen

06/10: Danmark – Georgien

10/10: Finland – Danmark

14/11: Polen – Danmark

27/03: Georgien – Danmark

07/09: Danmark – Finland

11/09: Litauen – Danmark

12/10: Danmark – Polen

16/10: Danmark – Færøerne

Vi fintuner på kampstadionet, inden vi sparker EM-kval’en i gang i morgen ??⚽️???? #u21dk #FÆRDAN #ViErDanskerne

A post shared by U21-landsholdet (@u21landsholdet) on

Odds på Færøerne – Danmark U21

Der er ingen tvivl om, at Danmark er store favoritter til kampen. Heller ikke, hvis man spørger bookmakerne, som vurderer over 80 % chance for dansk sejr i åbningskampen. Det er dog tvivlsomt, hvorvidt man skal spille 1.14 uagtet kvalitetsforskellen. Det er første landsholdssamling med en masse nye spillere, som nok lige skal finde sammen. Det ligner en kamp man skal holde sig fra oddsmæssigt.

Du kan få følgende kampodds hos bet365:

  • Færøerne U21: 21.00
  • Uafgjort: 7.00
  • Danmark U21: 1.14

Se Færøerne – Danmark U21 på live stream

Du kan se U21-landskampen Færøerne – Danmark på live stream. Det kræver, at du køber kampen på dbu.dk.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.