Ukraine – Tyrkiet: Optakt, odds og live stream

Læs vores optakt til VM-kvalifikationskampen Ukraine – Tyrkiet, find odds, og se kampen på live stream!

Gruppe I er helt lige

VM-kvalifikationsgruppe I er en af de mest åbne grupper, og fire hold har fortsat muligheden for at vinde gruppen. Kroatien og Island deler førstepladsen med 13 point, mens Ukraine og Tyrkiet ligger lige efter med 11 point.

Man kan sagtens regne med, at Kroatien henter de tre point på hjemmebane over Kosovo, og Island er da også store favoritter imod Finland, så der er virkelig pres på Ukraine og Tyrkiet i aften.

Der resterer fire kampe af gruppespillet, og Ukraine skal møde Island ude, Kosovo ude og Kroatien hjemme efter denne kamp. Tyrkerne har hjemmekampe imod Kroatien og Island før de slutter af på udebane imod Finland.

Dermed har både Ukraine og Tyrkiet fortsat muligheden for at afgøre tingene selv, men det kræver lutter sejre i de resterende kampe.

Ukraine og Tyrkiet delte point sidste år

De to landshold spillede det omvendte opgør på Konya Buyuksehir Stadium i Konya sidste år, og det var en hektisk forestilling, som endte med 2-2.

Det var en meget lige kamp, men Ukrainerne kom bedst fra start. Andriy Yarmolenko scorede fra straffesparkspletten til 0-1 efter 25 minutter, og kun to minutter efter scorede Artem Kravets til 0-2. Ozan Tufan reducerede til 1-2 kort før pausen, og det lignede længe kampens slutresultat.

Tyrkerne fik dog et straffespark med 10 minutter igen, og den nye AC Milan-spiller Hakan Calhanoglu scorede til 2-2. Se højdepunkterne her:

Både Ukraine og Tyrkiet har nogle spændende talenter

Det er to spændende trupper, som landstrænerne Andriy Shevchenko og Mircea Lucescu har udtaget. De største profiler hos Ukraine er deres fløjspillere Andriy Yarmolenko og Yevhen Konoplyanka, som begge har over 60 landskampe for CV’et. Derudover skal man holde øje med Viktor Kovalenko, som snart er at finde på en større adresse end Shakhtar Donetsk.

Tyrkerne har fået en ny landstræner, og derfor er spillere som Arda Turan tilbage i landsholdstruppen. Han har dog ikke fået spilletid i Barcelona, hvor han ligner en færdig mand, så hans dagform er nok tvivlsom.

De har dog to meget spændende spillere i Cengiz Ünder og Enes Ünal. Førstnævnte fik sit gennembrud i sidste sæsons Süper Lig, og han er netop skiftet til Roma. Ünal er skiftet til Villarreal efter en fremragende sæson i Twente, hvor han scorede 18 ligamål i Æresdivisionen.

Odds på Ukraine – Tyrkiet

Vil du have lidt spænding til kampen, så kan du smide lidt penge på oddset. Du kan i øjeblikket få følgende odds hos bet365:

  • Ukraine: 2.30
  • Uafgjort: 3.20
  • Tyrkiet: 3.60

Se Ukraine – Tyrkiet på live stream

Du kan se Ukraine – Tyrkiet på Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste.

Hvornår spilles Ukraine – Tyrkiet?

Ukraine – Tyrkiet spilles søndag den 2. september kl. 20.45 på Stadium Metalist i Kharkiv.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.