Uruguay – Frankrig Live Stream: Se kampen på nettet!

Læs vores optakt til VM-kvartfinalen mellem Uruguay og Frankrig, find odds på kampen, og se den direkte på nettet med live streaming.

Frankrig er favoritter imod Uruguay

Vi skal have gang i kvartfinalerne ved VM 2018, og vi starter med en meget lækker kamp, som spilles i Nizhny Novgorod. Kampen står mellem gruppevinderne fra hhv. Gruppe A og Gruppe C, som altså er Uruguay og Frankrig.

Frankrig er favoritter på forhånd, og det franske landshold har stjerner på alle positionerne. Uruguay har også en håndfuld spillere, der har verdensklasse, men det ændrer ikke på, at de er underdogs imod Frankrig.

Kan blive en låst kamp

Selvom det er to fantastiske landshold, så kan det alligevel godt gå hen og blive en låst kamp. Der står ekstremt meget på spil i en VM-kvartfinale, og mange af spillerne – særligt Uruguays – får næppe muligheden for det igen.

Derudover, så har Uruguay en ret kynisk tilgang til kampene. De fokuserer mest på at forsvare, og det er ikke uden grund, at de bliver kaldt landsholdenes Atletico Madrid. Udover, at begge midtstopperne til dagligt også danner par i Atleti, så er hele holdets måde at spille på ret ens.

I kampen imod Argentina lukrerede Frankrig på, at Argentina stillede sig langt frem på banen, og prøvede at skabe kampen. Dermed havde Frankrigs hurtigere angribere og i særdeleshed Kylian Mbappé masser af plads til at løbe i dybden, og det var meget effektivt.

Uruguay kommer til at stille sig tilbage på banen, og lade Frankrig skabe kampen, og det kan låse kampen en smule. Det ændrer dig ikke på, at der er fantastiske spillere på begge hold, og vi får en meget spændende kamp.

Mange angrebsstjerner

Særligt offensivt er både Uruguay og Frankrig virkeligt godt besat. Hos Uruguay spiller man 4-4-2, hvor Luis Suarez og Edinson Cavani ligger på toppen. Det er blandt de bedste duoer i landsholdsfodbold, og de kan gøre ondt på alle hold.

Hos Frankrig skal man særligt holde øje med Antoine Griezmann og stjerneskuddet Kylian Mbappé. Førstnævnte var før VM den største profil, men han er ikke rigtigt kommet i gang endnu.

Til gengæld viste Mbappé imod Argentina, at han er blandt de allerstørste talenter på den internationale fodboldscene, og det bliver spændende at se ham imod Uruguay.

Odds på Uruguay – Frankrig

Du kan selvfølgelig spille på VM-kvartfinalen mellem Uruguay og Frankrig, og bet365 tilbyder følgende odds på kampen (fra 04/07 – 14.00):

  • Uruguay: 4.60
  • Uafgjort: 3.20
  • Frankrig: 2.00

Hvor spilles Uruguay – Frankrig?

Kampen mellem Uruguay og Frankrig spilles på Nizhny Novgorod Stadium. Det er samme stadion, som Danmark spillede 1/8-finale imod Kroatien på. Du kan se billeder fra Danmarks march i Nizhny Novogrod her. Du finder et billede indefra stadion øverst i artiklen:

danmarks march i nizhny novogorod 2

danmarks march i nizhny novgorodSådan live streamer du Uruguay – Frankrig

Du kan live streame Uruguay – Frankrig ved at oprette en bruger hos TV2 Play.

Opret dig hos TV2 Play her!

Hvornår kan man live streame Uruguay – Frankrig?

Uruguay – Frankrig spilles fredag den 6. juli kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.