VM 2018: Optakt til Irland – Danmark

Læs vores optakt til VM-playoff-kampen mellem Irland og Danmark, find odds, og se kampen på live stream.

Danmark skuffede i Parken

Det var en skuffede og meget uforløst playoff-kamp, vi fik at se i Parken lørdag aften. Der var lagt op til den helt store VM-fest, men Danmark var ikke i stand til at nedbryde den kompakte, irske defensiv.

Andreas Cornelius og Pione Sisto havde chancerne for at score. Førstnævnte skød lige i farmen på Darren Randolph, mens Sisto sendte bolden lige forbi stolpen.

Danmark sad tungt på spillet i første halvleg, og de skabte de chancer, som man kan forvente imod Irland, men indsatsen i anden halvleg var ringe.

Heldigvis fik Irland ikke scoret et udebanemål, og det giver os fine forudsætninger for at vinde samlet, og dermed kvalificere os til VM-slutrunden i Rusland i 2018.

Irland fik kampen som de ville have den

Irland spillede nøjagtigt, som man kunne forvente. Samtlige spillere arbejdede hårdt, bagkæden stod lavt, og de havde på ingen måde svært ved at afvise de høje bolde, som blev sendt ind i feltet.

Alle danskere var fuldstændigt klar over, hvad de skulle møde, men de er stadig svære at slå. Da de ikke rigtigt skulle jagte et mål, kunne de være fint tilfreds med blot at udgå et nederlag, og det frustrerede tydeligvis danskerne.

Christian Eriksen kunne ikke finde et rum at spille i, og vores ellers store angribere Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen blev overmatchet i luftspillet, og dermed havde ikke ret mange våben.

Pione Sisto fik ofte bolden, når der skulle kreeres noget, men han havde svært ved at komme ordentligt af med bolden, og vurderet på kampen, så var 0-0-resultatet egentlig fair nok.

Vi kan forvente det samme kampbillede i Dublin

Det er fortsat fuldstændigt åbent, og vi kan forvente en meget nervepirrende kamp på Aviva Stadium i Dublin.

Umiddelbart så får vi også det samme kampbillede at se, men irerne kommer muligvis en smule længere frem på banen.

Et dansk udebanemål vil gøre det meget svært for Irland, som ikke har ret meget at komme med offensivt. Deres farligste spiller i kvalifikationsgruppen var venstrekanten James McClean, og ham skal der holdes øje med.

Derudover skal vi undgå at give dem indkast på vores halvdel, for vi så tydeligt i Parken, hvor meget de satser på dødbolde. De stiller med 10 fysisk stærke markspillere, og fysikken er nok det eneste parameter, hvor Danmark er underlegne.

Det vil være fint, hvis irerne kommer længere frem på banen, så vores offensive profiler har en smule mere plads at udfolde sig på. Kom så Danmark!

Odds på Irland – Danmark

Bookmakerne forventer en meget lige kamp i Dublin. Vi er fortsat favoritter til at gå videre, men det kræver en dansk scoring. Du kan få følgende odds hos bet365:

1X2:

  • Irland: 2.75
  • Uafgjort: 3.00
  • Danmark: 2.75

Kvalificerer sig til VM 2018:

  • Irland: 2.20

  • Danmark: 1.66

Se Irland – Danmark på live stream

Du kan selvfølgelig se playoff-kampen mellem Irland og Danmark på live stream. Opret en profil hos Eurosport Player, hvor du har muligheden for at se kampen online via din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Irland – Danmark?

Irland – Danmark spilles tirsdag den 14. november kl. 20.45 på Aviva Stadium i Dublin.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.