Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 1 sep, 2017

VM-kval: Se Colombia – Brasilien på live stream!

Læs vores optakt til VM-kvalifikationskampen Colombia – Brasilien, og se kampen på live stream!

Brasilien er klar til VM

Tirsdag aften er der topkamp i den sydamerikanske VM-kvalifikation, når Colombia tager imod Brasilien hjemme på Estadio Metropolitano i Barranquilla. Brasilien har haft en god kvalifikation, og de topper gruppen klart. Colombia har omvendt pres på skuldrene, og de er formentlig tvunget til at vinde kampen, hvis de vil med til VM i Rusland.

I en ellers meget tæt kvalgruppe, har Brasilianerne været totalt overlegne, hvilket deres målscore på 37-10 også fortæller noget om. Neymar har med sine seks mål været den store profil hos brasserne, mens den nyindkøbte Barcelona-spiller Paulinho også har gjort det fremragende med fem kasser i otte kampe.

Med tanke på stjernernes tætte kampprogram, så kan det meget vel tænkes, at landstræner Tite vil sætte nogle af de unge spillere på banen. Det kunne f.eks. være Manchester City-spilleren Gabriel Jesus, der virker meget spændende.

Meget tæt i Sydamerika

Efter de første 15 kampe ligger Brasilien på førstepladsen med 36 point, mens Colombia ligger på andenpladsen med 25 point. De har dog kun fem point ned til Ecuador på ottendepladsen, så der er fortsat meget tæt.

Hele syv landshold har stadig muligheden for at følge med Brasilien til VM, men Colombia, Chile og Argentina må være de klare favoritter, og det ville være ærgerligt at undvære så gode hold til VM.

Efter denne kamp imod Brasilien, skal Colombia møde Paraguay på hjemmebane og Peru på udebane. De kan selv afgøre tingene, og seks point vil formentlig være nok til at sikre kvalifikationen.

A post shared by Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Brasilien vandt 2-1 over Colombia hjemme

Det omvendte opgør mellem Brasilien og Colombia blev spillet for godt et år siden i Manaus, og brasserne vandt kampen med 2-1.

Miranda bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter blot to minutters spil, mens forsvarskollegaen Marquinhos lavede selvmål en halv time senere. Det så længe ud til, at kampen skulle ende 1-1, men PSG-stjernen Neymar dukkede op, og scorede sejrsmålet med et kvarter igen.

Se Colombia – Brasilien på live stream

Du kan heldigvis se Colombia – Brasilien på live stream hos bet365.

Hvornår spilles Colombia – Brasilien?

Colombia – Brasilien spilles tirsdag den 5. september kl. 22.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.