VM-kvalifikation: Se Uruguay – Argentina på live stream!

Læs vores optakt til VM-kvalifikationskampen Uruguay – Argentina, og se kampen på live stream!

Uruguay og Argentina er under pres

Natten til fredag mødes Uruguay og Argentina i den sydamerikanske VM-kvalifikation. Begge landshold har underpræsteret i de første 14 kampe, og der er derfor pres på før de resterende fire.

Uruguay ligger på tredjepladsen med 23 point, mens Argentina ligger på femtepladsen med 22 point. De fire bedste hold kvalificerer sig direkte til VM-slutrunden i Rusland, mens femtepladsen skal spille Intercontinental playoff, hvor man man møder vinderen af Oceaniens VM-kvalifikation.

Der er helt udsolgt på Estadio Centenario i Montevideo, så der vil være 60.000 fanatiske uruguayanere på plads. Selvom de argentinske stjerner har prøvet det hele, så bliver det en svær atmosfære at besøge.

Luis Suarez bliver muligvis klar

Det er ikke mere end 15 dage siden, at Barcelona-angriberen Luis Suarez blev skadet i Super Cup-kampen imod Real Madrid, men han er alligevel med i Oscar Tabarez’ trup. Den første prognose lød på 4-5 uger på sidelinjen, men de gør alt, hvad de kan for at få Suarez med imod Argentina.

Luis Suarez har spillet 91 landskampe for Uruguay, og han har lavet imponerende 47 mål. Det er dog angrebskollega Edison Cavani, der har været hovedpersonen for Uruguay ved denne VM-kvalifikation.

Cavani topper den samlede topscorerliste i den sydamerikanske VM-kvalifikation med ni kasser, mens Felipe Caicedo og Neymar følger efter med henholdsvis syv og seks mål. PSG-angriberen har scoret fem mål i de første fire Ligue 1-kampe for PSG, så det de har stadig en brandvarm angriber med.

Mauro Icardi er med for Argentina

Den argentinske landstræner Jorge Sampaoli har valgt at udtage Inter-angriberen Mauro Icardi til truppen, der skal møde Uruguay og Venezuela. Han har kun spillet otte minutter for landsholdet tilbage i 2013 mod netop Uruguay i en venskabskamp, men nu får han muligheden for at hjælpe sit land til VM.

Han har været brandvarm i Inter i de seneste fire sæsoner, og det er nok kun hans til tider mærkelig opførsel udenfor banen, der har holdt ham væk fra Albiceleste. Han forventes faktisk at starte på toppen for Argentina, og de argentinske aviser skriver, at de har trænet med denne opstilling:

Sergio Romero

Gabriel Mercado – Federico Fazio – Nicolas Otamendi

Lautaro Acosta – Lucas Biglia – Guido Pizarro – Angel Di Maria

Lionel Messi – Mauco Icardi – Paulo Dybala

La #SelecciónArgentina pone primera de cara al primer compromiso con #Uruguay.

A post shared by Selección Argentina (@afaseleccion) on

Se Uruguay – Argentina på live stream

Du kan se Uruguay – Argentina direkte på live stream hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte mindst 50 kroner, så kan du se al den sport, du ønsker.

Odds på Uruguay – Argentina

Argentina er blevet gjort til favoritter, men de har haft det meget svært på udebane. Seneste udekamp blev tabt med 0-2 i Bolivia, og før det, tabte de 0-3 til Brasilien. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Uruguay: 3.30
  • Uafgjort: 3.25
  • Argentina: 2.20

Hvornår spilles Uruguay – Argentina?

Uruguay – Argentina spilles fredag den 1. september kl. 01.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.