Optakt til Metz – PSG: Live Stream, Dansk TV & Odds Tip

messi og neymar i psg

I vores optakt til Ligue 1-kampen Metz – PSG finder du live streaming, dansk TV, odds tip, forventede startopstillinger og meget mere helt gratis.

Vil du se Metz – PSG? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Se Metz – PSG Online: Live Streaming & Dansk TV

Ligue 1 vises desværre ikke i dansk TV, men du kan heldigvis live streame alle kampene hos bet365! Du skal blot have en finansieret konto hos bet365, og så kan du blandt andet se Metz – PSG med mobil, tablet og PC.

Se Metz – PSG her!

Odds og Tips til Metz – PSG

Kamp Metz – Paris Saint-Germain
Odds Tip PSG -1,5
Odds 1.74
Bookmaker ComeOn
Velkomstbonus 500 kroner

Der skal være klasseforskel på Metz og PSG i denne kamp. Bookmakerne mener selvfølgelig det samme, da de giver 1.25 på Metz, men vi mener alligevel, der er værdi i gæsterne her.

PSG-holdet er blandt de mest stjernebesatte mandskaber nogensinde, men de mangler stadig at få tingene til at hænge sammen, men denne gang møder de bundholdet fra Metz.

PSG vandt i weekenden med 2-1 over Lyon i en underholdende kamp, men Metz skuffede, da de tabte 3-0 på udebane imod Metz.

I øvrigt har Metz kun vundet en enkelt Ligue 1-kamp i det seneste halve år. Det gjorde de den 2. maj, hvor de vandt 5-1 over Dijon, som dog også fik en udvisning i første halvleg.

Vi spiller på, at PSG vinder kampen med mindst to mål. Dette spil giver odds 1.74 hos ComeOn, hvor du endda også kan få en flot velkomstbonus på 500 kroner.

Lionel Messi gik sur fra banen i Paris

Lionel Messi startede på banen, da PSG i weekenden tog imod Lyon hjemme på Parc des Princes. Han spillede fremragende, men begyndte at se træt ud mod slutningen af kampen, hvorfor træner Mauricio Pochettino valgte at skifte sin landsmand ud.

Det er bestemt ikke hverdag for Messi at blive skiftet ud medmindre, der er tale om skader. Det var en tydeligt frustreret Messi, der gik fra banen, så man må håbe, at PSG har styr på situationen.

Det er langt fra første gang, at PSG har problemer med at styre sine stjerner, og det er ikke altid nemt at være PSG-manager, selvom spillermaterialet er vanvittigt.

Metz er kommet elendigt fra start

Kampen mellem Metz og Paris Saint-Germain i top mod bund i ordets bogstavelige forstand. PSG ligger på førstepladsen i Ligue 1 med 18 point efter seks kampe, mens Metz ligger på sidstepladsen med tre point.

Det seneste møde mellem Metz og PSG endte 3-1 til pariserne i en kamp, som ligeledes blev spillet på Metz’ stadion Stade Saint Symphorien.

Udover, at PSG-holdet skal rejse et par timer østpå, så er der ikke ret, der peger på, at hjemmeholdet får point ud af denne kamp.

Metz – PSG: Skader og karantæner

Metz mangler Opa N’Guetta, Manuel Cabit, Kevin N’Doram og Farid Boulaya, mens Thomas Delaine er tvivlsom.

PSG mangler fortsat Sergio Ramos, Marco Verratti, Layvin Kurzawa, Juan Bernat og Colin Dagba.

Metz – PSG: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Metz – PSG

Metz (3-5-2)

Alexandre Oukidja

Dylan Bronn – Boubakar Kouyate – Matthieu Udol

Fabien Centonze – Digbo Maiga – Vincent Pajot – Pape Sarr – Papa Ndiaga Yade

Ibrahima Niane – Nicolas De Roussel de Preville

PSG (4-2-3-1)

Gianluigi Donnarumma

Thilo Kehrer – Marquinhos – Presnel Kimpembe – Nuno Mendes

Ander Herrera – Idrissa Gueye

Angel di Maria – Lionel Messi – Neymar

Kylian Mbappé

Metz – PSG: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Metz – PSG?

Metz – PSG spilles onsdag den 22. september kl. 21.00.

Hvor spilles Metz – PSG?

Metz – PSG spilles på Stade Saint Symphorien, Metz.

Hvem viser Metz – PSG i dansk TV?

Metz – PSG vises ikke i dansk TV.

Hvor kan man live streame Metz – PSG online?

Metz – PSG kan live streames online hos bet365.

copa america 2019 brasilien
andet
Copa America 2024 afvikles fra d. 20 juni til søndag d. 14. juli og afholdes i USA. Find de bedste odds på Copa America 2024 her.
12 maj, 2024
tour de france 2019
andet
Fra lørdag d. 4. maj går det løs med årets første Grand Tour i form af Giro d'Italia. Find her de bedste odds på Giroen 2024.
12 april, 2024
tour de france 2022
andet
Find alle odds på Tour de France 2024 her! Du kan f.eks. oddse på, at Jonas Vingegaard vinder Tour de France for tredje gang i træk.
12 april, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.