PSG – Angers Live Stream: Se Ligue 1 Online i Danmark!

messi og neymar i psg

I vores optakt til Ligue 1-kampen PSG – Angers kan du læse om forventede startopstillinger, odds, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis.

Se PSG – Angers Online: Live Stream Ligue 1 i Danmark

Vil du se Ligue 1 i Danmark? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Du kan se Ligue 1-kampen mellem Paris Saint-Germain og Angers online hos bet365. Da kampen ikke sendes i dansk TV, så er du nødt til at benytte online live streaming til at se kampene fra Ligue 1, og de vises allesammen hos bet365.

Odds på PSG – Angers

1X2 (Udfald) Bedste odds i Danmark (Bonus)
Paris Saint-Germain 1.36 @ Marathonbet (500 kroner)
Uafgjort 5.90 @ Nordicbet (100 kroner freebet)
Angers 10.00 @ Marathonbet (500 kroner)

Topkamp i Ligue 1

Fredagens kamp i Ligue 1 mellem PSG og Angers er en vaskeægte topkamp. Det er ingen overraskelse, at PSG-holdet ligger på førstepladsen med tanke på deres økonomiske midler og vanvittige spillertrup.

Angers er bestemt ikke blandt de største klubber i Frankrig, men de har klaret sig imponerende flot i denne sæson.

PSG ligger på førstepladsen med 24 point efter de første ni kampe i Ligue 1. De første otte kamp blev vundet, men de tabte 2-0 på udebane imod Rennes i den seneste runde.

De har otte point ned til Angers, som ligger på en fin fjerdeplads. Fire kampe er blevet vundet, mens fire er spillet uafgjort, så nederlaget imod Nantes er sæsonens eneste.

Paris Saint-Germain har aldrig tabt til Angers

Selvom det er en kamp mellem første- og fjerdepladsen i den bedste franske liga, så kommer niveauforskellen nok til at være større end som så.

Angers har aldrig nogensinde prøvet at besejre PSG i historien. De to klubber har mødt hinanden 20 gange, hvor det er blevet til 15 PSG-sejre og fem uafgjorte resultater.

I den seneste sæson mødt de to hold hinanden tre gange. PSG vandt hjemmekampene med 6-1 og 5-0, mens kampen i Angers endte 1-0.

PSG – Angers: Forventede startopstillinger

PSG (4-3-3)

Gianluigi Donnarumma

Achraf Hakimi – Thilo Kehrer – Presnel Kimpembe – Nuno Mendes

Idrissa Gueye – Marco Verratti – Georginio Wijnaldum

Kylian Mbappé – Mauro Icardi – Rafinha

Angers (3-4-3)

Paul Bernardoni

Vincent Manceau – Ismael Traoré – Romain Thomas

Jimmy Cabot – Batista Mendy – Thomas Mangani – Enzo Ebosse

Sofiane Boufal – Stephane Bahkoken – Mohamed-Ali Cho

PSG – Angers Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvem viser PSG – Angers i dansk TV?

PSG – Angers vises ikke i dansk TV.

Hvor kan man se PSG – Angers i Danmark?

Man kan live streame PSG – Angers hos bet365 i Danmark.

Er det gratis at live streame PSG – Angers hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame PSG – Angers hos bet365, da du skal have penge på din konto eller have foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer, men du skal selvfølgelig ikke betale noget.

copa america 2019 brasilien
andet
Copa America 2024 afvikles fra d. 20 juni til søndag d. 14. juli og afholdes i USA. Find de bedste odds på Copa America 2024 her.
12 maj, 2024
tour de france 2019
andet
Fra lørdag d. 4. maj går det løs med årets første Grand Tour i form af Giro d'Italia. Find her de bedste odds på Giroen 2024.
12 april, 2024
tour de france 2022
andet
Find alle odds på Tour de France 2024 her! Du kan f.eks. oddse på, at Jonas Vingegaard vinder Tour de France for tredje gang i træk.
12 april, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.