Se PSG – Lyon: Online Live Stream & Dansk TV

parc des princes i paris

I vores optakt til Ligue 1-kampen PSG – Lyon finder du online live stream, dansk TV, skader, karantæner, forventede startopstillinger og meget andet helt gratis.

Se PSG – Lyon: Live Stream & Dansk TV til Ligue 1

Vil du se PSG – Lyon? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Ligue 1 vises desværre ikke i dansk TV, men der er heldigvis gode muligheder for at live streame kampene fra den bedste franske liga online.

Samtlige kampe fra den franske Ligue 1 vises nemlig hos bet365, hvor du kan live streame fodbold med mobil, tablet og PC!

Det er ikke helt gratis, da du skal have penge på din konto, men det koster overhovedet ikke noget.

Se PSG – Lyon online i Danmark her!

Paris Saint-Germain skuffede i Champions League

Det stjernespækkede PSG-hold spillede Champions League i onsdags på udebane imod Club Brügge. De fleste forventede en festforestilling, da Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé startede på banen for første gang.

Selvom det er en historisk stærk angrebstrio, så havde PSG det meget svært i Belgien, og det skyldes primært det højt pressende Club Brügge-mandskab, som ikke tillod pariserne tid på bolden.

Kampen endte 1-1, hvilket var meget skuffende for PSG, og det skal der laves om på søndag aften, når de tager imod Lyon.

Lyon vandt sidst på Parc des Princes

Lyon har selvfølgelig ikke samme kvalitet som PSG, men det er alligevel et stærkt mandskab. De endte på fjerdepladsen i sidste sæson, hvor de havde syv point op til mestrene fra Lille og seks point op til PSG på andenpladsen.

De har selvfølgelig mistet deres største profil, Memphis Depay, som er taget til Barcelona. Sæsonstarten har heller ikke været tilfredsstillende, men de har dog vundet de seneste tre kampe imod Nantes, Strasbourg og Rangers.

Selvom de er undertippede, så er de slet ikke uden chancer på Parc des Princes. De vandt faktisk, da de senest besøgte PSG tilbage i december 2020.

Her scorede Tino Kadewere kampens eneste mål i en fortjent 1-0-sejr.

PSG – Lyon: Skader og karantæner

PSG må nok undvære Kylian Mbappé, som udgik skadet i midtugens Champions League-kamp imod Club Brügge. Layvin Kurzawa er ligeledes tvivlsom, men de må klare sig uden Sergio Ramos, Colin Dagba, Juan Bernat og Marco Verratti.

Lyon mangler Thiago Mendes, Leo Dubois og Tinotenda Kadewere, mens Jeff Reine-Adelaide, Marcelo og Moussa Dembele er tvivlsomme.

PSG – Lyon: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til PSG – Lyon:

Paris Saint-Germain (4-2-3-1)

Gianluigi Donnarumma

Achraf Hakimi – Marquinhos – Presnel Kimpembe – Nuno Mendes

Idrissa Gueye – Ander Herrera

Angel di Maria – Lionel Messi – Neymar

Mauro Icardi

Lyon (4-2-3-1)

Anthony Lopes

Malo Gusto – Damien Da Silva – Jason Denayer – Emerson

Bruno Guimaraes – Maxence Caqueret

Xherdan Xhaqiri – Lucas Paqueta – Houssem Aouar

Karl Toko Ekambi

PSG – Lyon: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles PSG – Lyon?

PSG – Lyon spilles søndag den 19. september 2021 kl. 20.45.

Hvem viser PSG – Lyon i dansk TV?

PSG – Lyon vises ikke i dansk TV.

Hvor kan man live streame PSG – Lyon online?

PSG – Lyon kan live streames online hos bet365.

Er det gratis at live streame PSG – Lyon hos bet365?

Nej, det er ikke gratis at live streame PSG – Lyon hos bet365, da du skal have en finansieret konto, men du skal slet ikke betale noget for det.

wembley i london
pokalfodbold
Lørdag d. 25. maj klokken 16.00 går det løs på Wembley med årets FA Cup-finale, der står mellem Manchester City og Manchester United. Find de bedste odds på finalen her.
23 maj, 2024
Superliga
superliga
AGF og FCK mødes tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i næstsidste spillerunde i Superligaen 2023/2024.
20 maj, 2024
parken i københavn
superliga
Torsdag aften kl. 20.00 er der topkamp i Parken, hvor FCK får besøg af FC Midtjylland i tredjesidste spillerunde af Superligaen.
16 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.