fodbold

Både AaB og AGF har fortsat muligheden for at komme i top seks, men det kræver som minimum en sejr i søndagens kamp på Aalborg Portland Park. Læs alt om kampen her!

AaB og AGF kæmper op top seks

Nu skal det hele afgøres i Superligaen. Søndag den 17. marts kl. 17.00 sparkes alle syv Superligakampe i gang, og kampen mellem AaB og AGF er blot en af de kampe, hvor alt er på spil.

For de fleste hold handler det om at komme i top seks før Superligaen deles op i tre grupper. De øverste seks kommer i mesterskabsslutspillet, mens de resterende otte deles ind i to nedrykningsgrupper.

AaB har væsentligt bedre chancer end AGF. Hjemmeholdet ligger på ottendepladsen med 33 point, men er kun et enkelt point bag Randers på den vigtige sjetteplads.

Med en sejr imod AGF skal de håbe på, at herken Randers eller FC Nordsjælland vinder deres udekampe imod hhv. OB og Vendsyssel.

AGF skal, udover at vinde imod AaB, satse på resultater i hele tre kampe, så det virker ikke videre sandsynligt, men man ved selvfølgelig aldrig i fodbold.

- Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

AGF kan ikke undvære Niklas Backman

Det står efterhånden helt klart, at AGF er dybt afhængige af den svenske midtstopper Niklas Backman. Defensiven ser meget stabil ud, når han er klar til at spille, men den ser omvendt også skrøbelig ud når han ikke er med, og det er ikke længere tilfældigheder.

Han fik en hjernerystelse for et efterhånden godt stykke tid siden, men den slags kan tage lang tid at komme sig over.

Det er ikke til at sige om han bliver klar til AaB-kampen, men det er næsten svært at forestille sig en AGF-sejr, hvis ikke han er med.

- 1991-2018: Alle vindere af Superligaen

AaB-offensiven er stærk

AaB-offensiven ser nemlgi stærk ud efterhånden. Tom van Weert er begyndt at finde netmaskerne, og Kasper Kusk er muligvis på vej tilbage til sit høje niveau, men den helt store stjerne i øjeblikket er Lucas Andersen.

Han vendte først tilbage på en lejekontrakt, men AaB har netop købt ham fri, så han nu har en lang kontrakt i klubben.

Han har scoret i de seneste tre kampe, og det har alle været nogle fantastiske mål.

Vi har lavet et odds tip til AaB – AGF, som du kan finde her!

AaB – AGF: Skader og karantæner

AaB må nok undvære Marco Ramkilde og Mathias Ross Jensen, men det bør ikke blive et stort problem.

AGF har Jens Stage i karantæne, og så er der den omtalte tvivl om Niklas Backman. Begge vil være hårdt savnet.

AaB – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – AGF:

AaB

Jacob Rinne

Patrick Kristensen – Kasper Pedersen – Jores Okore – Jakob Ahlmann

Kasper Kusk – Magnus Christensen – Oliver Abildgaard – Frederik Børsting

Lucas Andersen – Tom van Weert

AGF

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Mustafa Amini – Adama Guira

Kasper Lunding – Tobias Sana – Jakob Ankersen

Patrick Mortensen

- Prøv vores fodboldquizzer her!

AaB – AGF: Odds på kampen

Hos bet365 kan du få disse odds på AaB – AGF (odds er fra 14/03 – 11.00):

  • AaB: 1.85
  • Uafgjort: 3.80
  • AGF: 3.90

AaB – AGF: Live streaming og TV

Du kan både se AaB – AGF med live streaming og i TV.

Vil du se fodbold i TV, så kan du se AaB – AGF på Canal 9.

Vil du hellere live streame AaB – AGF, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk