Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 feb, 2019

Superligaen: Optakt til AaB – Randers FC

superliga fodbold

I vores optakt til Superliga-kampen mellem AaB og Randers finder du informationer om skader, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

AaB og Randers kæmper hårdt om top seks

Der er kun seks point mellem Brøndby på tredjepladsen og AGF på 10. pladsen i Superligaen, og med kun seks kampe tilbage af grundspillet, så venter der en meget tæt kamp om de fire ”ledige” pladser i mesterskabsslutspillet.

For klubberne redder man nærmest sæsonen ved at komme med i det sjove selskab, og ikke længere have muligheden for at rykke ned.

Det betyder, at man kan se frem til næste sæson og man får derudover nogle indbringende kampe imod FCK og Brøndby.

AaB og Randers har begge hentet 28 point og ligger henholdsvis på femte- og sjettepladsen. Det hele er dog så tæt, at det bliver afgjort til allersidst.

Sådan ser du fodbold i Danmark.

AaB blev mere spændende under Jacob Friis

AaB har i flere år været en af de mere kedelige hold i Superligaen. De har ganske vist hentet deres point, men spillet var virkelig ikke særligt interessant.

De scorede omtrent et mål pr. kamp, og det er bare ikke godt nok for en klub, der notorisk har spillet frisk fodbold, og særligt på hjemmebane var de skuffende.

Læs mere om Superligaen.

AaB var elendige på hjemmebane i efteråret

AaB var det hold i hele Superligaen, der skaffede færrest point på hjemmebane i efteråret. Kun to sejre i 9 kampe og otte scorede mål er virkelig utilfredsstillende, og en af grundene til, at Morten Wieghorst blev fyret i slutningen af efteråret.

Til gengæld er AaB blandt Superligaens bedste på udebane, og der er selvfølgelig en smule tilfældigheder over det, når der ikke er tale om flere kampe, men det er alligevel bemærkelsesværdigt.

Det er ekstremt vigtigt for stemningen omkring klubben, at de starter foråret ud med en sejr, og da der tale om en kamp imod en direkte modstander om top seks, så betyder kampen ekstremt meget.

Læs også: AaB blandt de 21 børsnoterede topklubber i Europa.

Randers skal undgå nederlag

Randers vil formentlig være tilfredse med blot at få et enkelt point i denne kamp. Thomas Thomasberg har en relativt pragmatisk tilgang til fodboldkampe, og han har intet imod at spille på resultatet.

De vil nok stille sig ret langt tilbage på banen, og lade have AaB have bolden i størstedelen af tiden. Til gengæld skal de så være meget skarpe på kontraangreb, og her bliver Saba Lobjanidze meget vigtig.

Den omvendte kamp i denne sæson endte 2-2 på Cepheus Park i Randers. Til gengæld vandt AaB hele 4-0 sidst, de tog imod Randers i Aalborg.

AaB – Randers FC: Skader og karantæner

AaB må undvære Jores Okore og Oliver Abildgaard, som begge sidder ude med karantæne. Jores Okore har været meget svingende i sine præstationer, men han er trods alt anfører på holdet, og vil blive savnet.

Det er dog ikke videre kritisk at spille med Kasper Pedersen og Jakob Blåbjerg i det centrale forsvar. Derudover der ingen meldinger om skader.

Randers er – så vidt vides – helt uden skader og karantæner.

AaB – Randers: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – Randers:

AaB

Jacob Rinne

Kristoffer Pallesen – Kasper Pedersen – Jakob Blåbjerg – Philipp Ochs

Kasper Kusk – Rasmsu Würtz – Magnus Christensen – Rasmus Thellufsen

Lucas Andersen – Tom van Weert

Randers FC

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Jonas Bager – Erik Marxen – Kevin Conboy

Mikkel Kallesøe – Nicolai Poulsen – Andre Rømer – Saba Lobjanidze

Benjamin Stokke – Marvin Egho

AaB – Randers FC: Odds

Du kan få følgende odds på AaB – Randers hos bet365 (fra 07/02 – 16.26):

  • AaB: 2.20
  • Uafgjort: 3.20
  • Randers FC: 3.40

Se vores fodboldtips her!

AaB – Randers FC: Live Streaming

Du kan både se AaB og Randers FC med live streaming på nettet og i TV. Du kan live streame kampen hos Eurosport Player og se den i TV på Eurosport 2.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.