fodbold

Mandagens kamp i Superligaen spilles i Aalborg, hvor to kriseramte mandskaber mødes. Kan AaB få den vigtige sejr imod Silkeborg?

AaB er storfavoritter imod Silkeborg

Efter et point i de første to runder imod Lyngby og SønderjyskE, så er der nu pres på AaB-mandskabet før hjemmekampen imod oprykkerne fra Silkeborg.

AaB har ambitioner og vel egentlig også en trup, der skal være med i kampen om top seks, men det har ikke set alt for godt ud.

Efter en sløj præstation, som førte til et 2-0-nederlag i Lyngby, så var de væsentligt bedre i hjemmekampen imod SønderjyskE, hvor de dog kun spillede 1-1.

Præstationen var bedre, og hvis Tom van Weert ikke havde brændt en gigantisk chance i slutningen af kampen, så havde de også fået tre point ud af kampen.

Heldigvis for AaB, så møder de Silkeborg, som har været Superligaens dårligste hold indtil videre. De blev kørt midtover på Brøndby Stadion i premieren, og tabte meget skuffende 0-3 imod AC Horsens på hjemmebane i den seneste runde.

AaB er klare favoritter, så hvis de ikke vinder imod Silkeborg, så kan Jacob Friis’ trænersæde hurtigt begynde at blive lidt varmt.

- Se alle vindere i Superligaens historie!

Lucas Andersen er den helt store stjerne

På papiret har AaB en ganske slagkraftig offensiv, som bliver ført an af en af Superligaens allerbedste spillere, Lucas Andersen.

Siden comebacket til AaB og Superligaen, så har han været fantastisk. Han har Tom van Weert og Kasper Kusk ved siden af sig i offensiven, og de bør kunne gøre ondt på samtlige hold i Superligaen, men Lucas Andersen har været alene om at kreere noget.

Særligt Kasper Kusk har været skuffende, og han virker fuldstændigt drænet for selvtillid. Der er ikke mange rygter om nye spillere i AaB, så deres nuværende spillere skal begynde at præstere.

Omvendt er der løs snak om, at både Jores Okore og Lucas Andersen muligvis kunne spille et andet sted, når vinduet lukker i.

Silkeborg har som sagt indkasseret hele seks kasser i de første to kampe. Defensiven har virket meget dårlig, så AaB kan nærmest ikke undgå at komme på tavlen i aften.

- Top 10: Danmarks største stadions!

AaB – Silkeborg: Skader og karantæner

AaB må undvære Magnus Christensen, Oliver Abildgaard, Lukas Klitten og Søren Tengstedt, men Jakob Ahlmann er til gengæld tilbage efter en mindre skade.

Silkeborg tager til Aalborg uden Jeppe Okkels, Marc Rochester, Sebastian Jørgensen, Magnus Mattsson og Gustav Dahl, men har Anders Hagelskjær og Jeppe Gertsen med.

AaB – Silkeborg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AaB – Silkeborg:

AaB

Jacob Rinne

Kristoffer Pallesen – Jores Okore – Kasper Pedersen – Jakob Ahlmann

Frederik Børsting – Patrick Olsen – Lucas Andersen

Kasper Kusk – Tom van Weert – Mikkel Kaufmann

Silkeborg

Oscar Hedvall

Svenn Crone – Simon Jakobsen – Frederik Ibsen – Frederik Møller

Emil Holten – Mads Emil Madsen – Filip Lesniak – Nicolai Vallys

Shkodran Maholli – Ronnie Schwartz

AaB – Silkeborg: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på kampen hos bet365 (odds er fra 29/07 – 11.32):

  • AaB: 1.40
  • Uafgjort: 4.50
  • Silkeborg: 7.50

- Se vores odds tips her!

AaB – Silkeborg: Live Stream og TV

Du kan både se AaB – Silkeborg med live streaming online og i TV. Vil du helst live streame AaB – Silkeborg, så kan dette gøres hos Viaplay, mens kampen også sendes på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk