fodbold

FCK er storfavoritter imod AC Horsens, men de har en ekstra kamp i benene, og må undvære profiler. Fortsætter mestrene sejrsstimen?

I vores optakt til AC Horsens – FCK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live stream!

FCK må undvære profiler i Horsens

Efter tirsdagens sikre sejr på 2-0 imod The New Saints i Champions League-kvalifikationen, så skal FCK nu på besøg hos AC Horsens i Superligaen.

FCK er kommet fint fra start med tre sejre i tre kampe i denne sæson, men spillet har egentlig ikke været overbevisende.

Det gør selvfølgelig ikke så meget i dette stadie af sæsonen, men der venter to meget svære kampe imod Røde Stjerne inden længe, og der skal holdet formentlig toppe for at gå videre.

Selvom det var en fin sejr i tirsdags, så var alt dog ikke positivt. FCK måtte både udskifte Rasmus Falk og Pieros Sotiriou med skader i kampen.

Der venter et par ugers pause til begge spillere, men det er dog kun Rasmus Falks fravær, der er et reelt problem for FCK.

Pieros er for længst blevet slået af holdet af fremstormende Jonas Wind, men han ville være brugbar i returkampen, så man kunne spare enten Dame N’Doye eller Wind.

- Se også: FCK blandt få børsnoterede klubber i Europa!

AC Horsens spillede flot i søndags

AC Horsens kom forfærdeligt fra start i Superliga-sæsonen med et grimt nederlag på hjemmebane imod et meget ungt og urutineret FCN-hold.

De endte med at tabe 3-0, men nederlaget kunne sagtens have været meget større, og derfor var der skepsis omkring Horsens’ muligheder for at overleve i Superligaen.

Derfor var den følgende kamp på udebane imod Silkeborg en meget vigtig en af slagsen.

Her var det et helt andet AC Horsens-hold, man så. De kom foran allerede efter fire minutter på et drømmemål af Michael Lumb, og de var ligeledes klart bedst i resten af kampen.

Nicolai Brock-Madsen scorede to gange, og 3-0-resultat var på ingen måde ufortjent. Det må give AC Horsens-holdet noget selvtillid, selvom de har en smal og relativt dårlig trup.

- Top 10: Flest kampe i Superligaen!

FCK tævede AC Horsens sidst

De indbyrdes opgør mellem FCK og AC Horsens var en smule specielle i sidste sæson. De mødtes i Parken i den allerførste spillerunde, hvor AC Horsens nærmest ikke engang havde spillere nok til en kamptrup, men de formåede på utrolig vis at vinde 2-1 over mestrene i deres egen hule.

Efterfølgende mødte de hinanden på CASA Arena Horsens i foråret, hvor det var en helt anderledes kamp.

ACH-keeper Matej Delac blev udvist efter 20 minutters spil, hvilket selvfølgelig gjorde det meget nemmere for FCK.

Robert Skov scorede et flot hattrick, og kampen endte hele 6-1 til FCK.

AC Horsens – FCK: Skader og karantæner

AC Horsens har umiddelbart en skadesfri trup til kampen.

FCK må undvære Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija, Rasmus Falk og Pieros Sotiriou.

AC Horsens – FCK: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AC Horsens – FCK:

AC Horsens

Michael Lansing

Peter Nymann – Sivert Nielsen – Malte Killerich – Michael Lumb

Louka Andreasen – Bjarke Jacobsen – Hallur Hansson – Jonas Thorsen

Rune Frantsen – Nicolai Brock-Madsen

FCK

Sten Grytebust

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland - Pierre Bengtsson

Robert Skov – Carlos Zeca – Jens Stage – Viktor Fischer

Jonas Wind – Dame N’Doye

AC Horsens – FCK: Odds på kampen

Du kan få disse odds på AC Horsens – FCK hos bet365 (odds er fra 25/07 – 10.09):

  • AC Horsens: 6.50
  • Uafgjort: 4.50
  • FCK: 1.45

- Se vores odds tip til både Superligaen og international fodbold her!

AC Horsens – FCK: Live Stream og TV

Du kan se AC Horsens med live streaming og i TV. Er du mest til at se fodbold i TV, så kan kampen ses på TV3 Sport.

Vil du live streame kampen, så kan dette gøres hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk