superliga fodbold

Vi varmer op til fredagens Superliga-premiere med et kig på AGF – Esbjerg. Læs optakten her!

AGF kan tage kæmpe skridt med sejr imod Esbjerg

Mens Esbjerg spillede en flot efterårssæson, så har AGF noget at bevise før de sidste seks kampe i Superligaens grundspil.

Målet er top seks, og alt andet vil være skuffende, selvom de endnu ikke har prøvet at være med i det sjove selskab siden stukturen blev lavet om.

Med budgettet og spillermaterialet in mente, så er det på sin plads at forvente en top seks-placering for David Nielsens mandskab.

AGF ligger ganske vist på en skuffende 10. plads, men der er kun fire point op til AaB på femtepladsen, så det kan sagtens lade sig gøre.

Problemet er snarere, at de skal overhale tre hold, og holdene mødes på kryds og tværs.

En sejr imod Esbjerg vil gøre en enorm forskel. De ville mindske afstanden til dagens modstander ned til kun to point, og vi skal nok forvente nogle meget spændende runder i de kommende uger.

- Læs mere om Superligaen her!

AGF med stærke træningskampe igen

Som det også var tilfældet for et år siden, så har AGF fået nogle ganske fornuftige resultater i vinterens træningskampe.

De har tabt 3-2 imod OB, vundet 4-2 imod FCN, vundet 7-1 imod Brabrand, tabt 0-1 imod Jablonec og vundet 4-1 over Brentford U21 og senest 3-2 imod Rosenborg.

For et år siden formåede AGF at ride videre på bølgen, og de spillede et meget fornuftigt forår, og det er så ikke til at sige om de formår det igen.

Esbjerg har haft lidt mere svingende resultater, men det er dog vigtigt at understrege, at man ikke skal lægge alt for meget i træningskampe.

AGFs sejr imod Rosenborg i den sidste kamp kan dog give holdet noget selvtillid.

- Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Esbjerg får svært ved at holde topplacering

Esbjerg har været den store overraskelse i denne sæsons Superliga, men med tanke på deres spillermateriale, så får de svært ved at holde placeringen i top seks.

De har et ret begrænset hold, som til dels var heldige i efteråret, og så er der et hav af hold, som er lige i røven på dem.

De har sagt farvel til et par marginalspillere som Agus Garcia og Nikolaj Hagelskjær, og den eneste forstærkning er Carlo Holse, som er lejet for resten af sæsonen i FC København.

Han minder som type meget om Anders Dreyer, som de solgte til Brighton for et flot beløb i sommers.

AGF – Esbjerg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til AGF – Esbjerg:

AGF

Kamil Grabara

Alexander Munksgaard – Frederik Tingager – Niklas Backman – Casper Højer

Mustafa Amini – Adama Guira

Youssef Toutouh – Tobias Sana – Jakob Ankersen

Patrick Mortensen

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Daniel Anyembe – Rodolph Austin – Markus Halsti – Jesper Lauridsen

Jakob Lungi Sørensen – Lasha Parunashvili – Joni Kauko

Carlo Holse – Adrian Petre – Mathias Kristensen

AGF – Esbjerg: Odds på Superliga-fodbold

Vi har lavet et tip til AGF - Esbjerg, som du finder her.

Du kan få følgende odds på AGF – Esbjerg hos bet365 (fra 05/02 – 14.15):

  • AGF: 1.90
  • Uafgjort: 3.50
  • Esbjerg: 4.00

- Få dine odds bonusser her!

AGF – Esbjerg: Live Streaming & TV

Kampen mellem AGF og Esbjerg kan både live streames online og ses i TV.

Er du mest til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, men hvis du hellere vil live streame, så kan dette gøres hos Viaplay.

- Sådan live streamer du fodbold online!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk