Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 apr, 2019

Champions League: Optakt til Barcelona – Liverpool

fodbold stadion

I vores optakt til Champions League-semifinalen mellem Barcelona og Liverpool kan du finde informationer om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Barcelona skal have godt udgangspunkt før returkamp i Liverpool

To af Europas allerbedste fodboldhold mødes i den anden Champions League-semifinale onsdag aften. Den første kamp spilles på Camp Nou i Barcelona, hvor Barca normalt er meget stærke, mens returkampen spilles om en uge på Anfield i Liverpool.

Da Liverpool også er ekstremt stærke hjemme på Anfield, så er Barcelona nødt til at få et godt udgangspunkt i det første opgør.

Barcelona har igennem flere sæsoner haft store problemer på udebane i Champions League, mens de dog vanvittigt gode på hjemmebane, og det skal de selvfølgelig vise onsdag aften.

Alle vindere af Champions League i historien!

Barcelona kan få problemer med Liverpools spillestil

Problemet for Barcelona er, at match-uppet passer særdeles godt til Liverpool. Jürgen Klopps mandskab kommer til at stå lavt på banen, hvilket de er ganske dygtige til.

Samtidigt kan de sende deres ultra hurtige kantspillere, Sadio Mané og Mohamed Salah, som kan give Barcas backkæde store problemer.

Selv hvis Barcelona kommer foran med et enkelt mål, så vil det ikke ændre kampbilledet synderligt, da Liverpool godt kan overleve 1-0.

Med en spiller som Virgil Van Dijk i midterforsvaret, så er det næsten umuligt for Barca at sende høje indlæg ind i feltet.

Hvis Barca kommer på 2-0, kan Liverpool se sig nødsaget til at komme længere frem på banen, hvilket kan give noget plads til Lionel Messi og Ousmane Dembélé, som begge er modbydelige, hvis der er plads til at drible.

Barcelona havde problemer i starten af kampen imod Manchester United i kvartfinalen, hvor gæsterne nåede at ramme overliggeren inden, at Lionel Messi viste, at han måske er historiens bedste spiller.

Liverpool bør kunne gøre mindst lige så ondt på Barcelona.

Se vores infografik over løn i alle europæiske ligaer!

Barcelona er allerede mestre

Barcelona har dog en fordel af, at de allerede nu er mestre, og derfor ikke skal bruge energi på andet end de to semifinaler imod Liverpool og så Copa del Rey-finalen imod Valencia, som dog først spilles om tre ugers tid.

Omvendt er Liverpool midt i en meget tæt kamp om mesterskabet i England, hvor de har et point op til Manchester City med to runder igen.

På lørdag har Liverpool en udekamp imod Newcastle, og i sidste runde møder de Wolves på hjemmebane.

Med tanke på, at Liverpool ikke har vundet Premier League siden den skiftede navn i 1992, så har den selvfølgelig meget høj prioritet.

Uanset hvad, så bliver det formentlig nogle meget tætte kampe mellem Barcelona og Liverpool. Vinderen af dette opgør vil også være favoritter i en finale, hvor man enten skal møde Tottenham eller Ajax i Madrid.

Prøv vores sjove fodboldquizzer!

Barcelona – Liverpool: Skader og karantæner

Barcelona-træner Ernesto Valverde har masser af valgmuligheder. Det er kun reserven Rafinha, der sidder ude med en skade, og han havde ikke fået spilletid alligevel.

Hos Liverpool er Roberto Firmino, Adam Lallana og Fabinho tvivlsomme. Lallana var med garanti ikke startet inde alligevel, mens de andre to forventes at starte på banen.

Barcelona – Liverpool: Forventede startopstillinger

Derfor forventer vi følgende startopstillinger til Barcelona – Liverpool:

Barcelona

Marc-André ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Ivan Rakitic – Sergio Busquets – Arthur

Lionel Messi – Luis Suarez – Coutinho

Liverpool

Alisson

Trent Alexander-Arnold – Joel Matip – Virgil Van Dijk – Andy Robertson

Jordan Henderson – Georginio Wijnaldum – Naby Keita

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Barcelona – Liverpool: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Barcelona – Liverpool hos bet365 (odds er fra 29/04 – 15.15):

  • Barcelona: 1.85
  • Uafgjort: 3.90
  • Liverpool: 4.33

Find vores odds tips her!

Barcelona – Liverpool: Live Streaming og TV

Du kan selvfølgelig både se Barcelona – Liverpool med online live streaming og i TV.

Vil du se Barcelona – Liverpool i TV, så kan dette gøres hos TV3+.

Er du mere til at live streame Champions League-fodbold, så kan du gøre dette hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.