fodbold stadion

Brøndby kan komme i pokalfinalen for tredje år på stribe, hvis de formår at slå AaB hjemme på Brøndby Stadion torsdag aften. Læs alt om kampen her!

AaB har ikke besejret Brøndby i tre år

AaB har været en notorisk svær modstander for Brøndby igennem mange år. Særligt i Aalborg havde Brøndby problemer i mange år, men sådan har det slet ikke været i de seneste par år.

AaB har haft meget middelmådige resultater generelt, og Brøndby har hævet deres niveau væsentligt siden den nu fyrede trøner Alexander Zorniger kom til klubben.

AaBs seneste sejr imod Brøndby var den 1. maj 2016 på Aalborg Portland Park, hvor de vandt 3-0.

I denne sæson har de mødt hinanden to gange i Superligaen, og det er blevet til en Brøndby-sejr på 3-1 i Aalborg og så spillede de 3-3 for ikke så længe siden.

- Top 10: Flest mål i Superligaen nogensinde!

Bliver det lige så underholdende som sidst?

Den omtalte 3-3-kamp var en meget underholdende affære. Brøndbys defensiv var som sædvanlig meget ringe, så AaB havde ikke de store problemer med at skabe chancer.

Det samme galdt dog som også i den anden ende, hvor Brøndby-angriberne havde rigeligt med muligheder.

Kamil Wilczek fortsætter med at imponere, og Brøndby er formentlig meget glade for, at de fik forlænget hans kontrakt, men til gengæld er Hany Mukhtar faldet meget i niveau i det seneste års tid.

Simon Hedlund kom til Brøndby i vinterpausen, og han har været overraskende god. Svenskeren er enormt hurtig, og hans spillestil passer godt til Brøndby.

AaB har i Lucas Andersen fået en af Superligaens største profiler, som allerede har vist sit enorme potentiale.

De har hentet ham tilbage permanent for en håndfuld millioner, men de kan godt forvente at sælge ham med stor fortjeneste.

- Alle vindere i Superligaens historie!

DBU Pokalen har højeste prioritet for Brøndby og AaB

Både Brøndby og AaB kan være skuffede over deres sæson indtil videre. AaB formåede ikke at komme i top seks på trods af fremskridt under Jacob Friis, og selvom de stadig kan komme i Europa League-playoff, så er DBU Pokalen blevet vigtig nu.

Brøndby kan maskimalt opnå bronzemedaljerne, hvilket også bliver meget svært med tanke på OBs niveau i øjeblikket, men en pokaltitel vil redde det hele.

Derfor vil de absolut stærkeste startopstillinger fra både Brøndby og AaB, og vi kan godt tillade os at forvente en meget sjov kamp torsdag aften.

- Top 10: Danmarks største stadions!

Brøndby – AaB: Skader og karantæner

Brøndby må nok undvære Lasse Vigen, Mikael Uhre og Kasper Fisker. Midtbanen er ret svækket, men de har en del dygtige spillere på netop den plads.

AaB spillede uden både Kasper Kusk og Lucas Andersen i weekendens Superligakamp imod Randers, men der forventes, at de er tilbage igen.

Derudover er der ingen vigtige fravær.

Brøndby – AaB: Forventede startopstillinger

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjortur Hermannsson – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Josip Radosevic

Besar Halimi – Simon Tibbling

Hany Mukhtar

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

AaB

Jacob Rinne

Patrick Kristensen – Kasper Pedersen – Jores Okore – Jakob Ahlmann

Kasper Kusk – Magnus Christensen – Oliver Abildgaard – Frederik Børsting

Lucas Andersen – Tom van Weert

Brøndby – AaB: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Brøndby – AaB hos bet365 (odds er fra 02/04 – 10.18):

  • Brøndby: 1.90
  • Uafgjort: 3.60
  • AaB: 3.75

- Find Danmarks bedste odds bonusser her!

Brøndby – AaB: Live Streaming og TV

Du kan både se Brøndby – AaB med online live streaming og i TV.

Vil du se fodbold i TV, så kan du se kampen på TV3+.

Vil du live streame Brøndby – AaB online, så kan du gøre det hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk