fodbold

Brøndby indleder den nye sæson, når de tager imod finske Inter Turku i Europa League-kvalifikationen. Læs alt om kampen, og hvordan du live streamer den online her!

Sådan ser du Brøndby – Inter Turku med live stream online

Europa League-kampen mellem Brøndby og Inter Turku kan live streames direkte hos bet365. Foruden at være verdens største bookmaker, så kan du live streame et hav af fodboldkampe, herunder Brøndby – Inter Turku.

Se Brøndby – Inter Turku med live stream her!

Brøndby skal have godt udgangpunkt imod Inter Turku

Brøndby starter tidligt ud ved allerede at indtræde i den første kvalifikationsrunde af Europa League. I første omgang ligner det en overkommelig modstander i form af Inter Turku, og selvom de på papiret er langt stærkere, så skal de passe på med at undervurdere finnerne.

Den finske sæson er i fuld gang, og derfor har gæsterne en fordel af mere kampform.

Med tanke på, at der kom en uge venter en vanskelig udekamp i Finland, så er Brøndby tvunget til at vinde kampen med et par mål, hvis de vil dræbe al spændingen.

Med en solid sejr på hjemmebane imod Inter Turku, så vil de samtidigt kunne fokusere på de kommende Superliga-kampe.

For to år siden mødte Brøndby ligeledes et finsk hold i starten af Europa League-kvalifikationen. Dengang var modstanderen VPS, og Brøndby fik en 2-0-sejr på Brøndby Stadion, mens de altså tabte returkampen i Finland 2-1.

Det ligner et sammenligneligt match up denne gang, hvor modstanderen er Inter Turku.

Kaos i kulissen på Vestegnen

Brøndby har bestemt ikke fået den ønskede start på sæsonen. Det er meningen, at Niels Frederiksen først kunne komme hjem efter U21-slutrunden, og derfor ikke har haft meget tid på træningsbanen, men længere oppe i direktionen har det sejlet.

Som det blev bragt i Ekstra Bladet for en uges tid siden, så har Brøndby gang i en rokering i ledelsen, hvor man ønskede en ny sportschef i stedet for Ebbe Sand.

I dag offentliggjorde Brøndby så Carsten V. Jensen som ny mand i sædet, mens Ebbe Sand altså er fortid, da han ikke ville have en ny stilling i klubben.

For Brøndbys skyld må man håbe, at det ikke har haft indflydelse på spillerne, og at de har fokuseret 100 % på deres opgave imod Inter Turku.

Brøndby skal passe på Inters farlige slovener

Det er småt med kendskab til Brøndbys finske modstander fra Inter Turku. De ligger i skrivende stund på fjerdepladsen i Veikkausliiga med 7-3-5 i deres foreløbeligt 15 kampe.

Der er ikke mange profiler i Inter Turkus trup, men de har dog en spændende angriber, som Brøndbys forsvar skal passe på.

Der er tales om den slovenske bomber Filip Valencic, som er lejet i norske Stabæk. Han har scoret 17 mål i 21 kampe i denne sæson, og er dermed klar topscorer i den finske liga.

Brøndby IF – Inter Turku: Skader og karantæner

Brøndby må undvære Hany Mukhtar og Joel Kabongo. Kasper Fisker er kommet sig over sin skade, og kan gøre comeback efter en lang skadespause.

Det har endnu ikke været muligt at finde frem til trupnyt hos Inter Turku, men vi bliver klogere, når de har udtaget truppen.

Brøndby IF – Inter Turku: Forventede startopstillinger

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Kevin Mensah

Dominik Kaiser – Lasse Vigen – Simon Tibbling

Simon Hedlund – Kamil Wilczek – Mikael Uhre

Inter Turku

Kommer, når truppen er udtaget.

Brøndby IF – Inter Turku: Odds på kampen

Du kan i skrivende stund få følgende odds på Brøndby – Inter Turku hos bet365 (odds er fra 10/07 – 15.54):

  • Brøndby: 1.20
  • Uafgjort: 6.00
  • Inter Turku: 13.00

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk