ishockey

Danmark kommer på en meget svær opgave, når de mandag aften møder Canada ved VM i Ishockey. Læs mere om kampen her!

I vores optakt til VM-kampen mellem Canada og Danmark kan du læse mere om Danmarks chancer, odds, live streaming og meget mere!

Sådan live streamer du Canada – Danmark online

Du kan se VM-Ishockey-kampen mellem Canada og Danmark direkte på nettet. Der venter en sjov ishockeylandskamp under VM i Slovakiet, når Danmark møder favoritterne fra Canada.

Ved at live streame Canada – Danmark online, så behøver du ikke at købe dyre TV-kanaler eller streamingtjenester, da du kan se kampen hos bet365.

Faktisk kan du live streame samtlige kampe under VM i Ishockey 2019 hos bet365.

Live Stream Canada – Danmark her!

Klasser til forskel på Canada og Danmark

Vi må desværre erkende, at der er stor klasseforskel på Danmark og Canada, når det kommer til ishockey.

Canada har altid været blandt de helt store nationer, og de har selvfølgelig en trup med masser af stjerner fra NHL.

Danmark har udviklet sig meget som ishockeynation i de seneste 10 år, men der er stadig meget lang vej endnu.

Derudover må vi undvære nogle af de relativt få NHL-spillere vi har, og senest rejste Lars Eller hjem til Washington Capitals.

Det var ikke fremme i medierne, men det var eftersigende aftalt på forhånd, at Eller ville spille de første tre kampe for Danmark for så efterfølgende at rejse hjem til sin klub.

Canada lagde ud med et overraskende nederlag imod Finland, men siden har de gjort rent bord. De har slået Storbritannien med 8-0, Slovakiet med 6-5, Frankrig med 5-2, og senest vandt de hele 8-1 over Tyskland, som jo slog Danmark tidligere under VM 2019.

Danmark kom nogenlunde fra land med en sejr efter straffeslag imod Frankrig. Efterfølgende tabte vi desværre 2-1 til Tyskland efter en sløj kamp.

Det hjalp ikke meget, at vi vandt 9-0 over Storbritannien, da alle vores konkurrenter også gennembanker dem.

Senest har Danmark tabte 3-1 til Finland og 7-1 til USA.

Danmark er færdige ved VM

Det efterlader Danmark på sjettepladsen med fem point efter fem kampe. Vi har spillet en kamp mindre end Tyskland, som ligger på fjerdepladsen, der lige akkurat giver en plads i kvartfinalen, men de har hele syv point mere.

Der er kun seks point at spille om for Danmark, så vi har dermed ikke længere muligheden for at gå videre ved VM 2019.

Det stod nærmest klart på forhånd, at Finland, USA og Canada ville tage sig af tre af de fire øverste pladser.

Dermed var det op til Danmark, Tyskland, Frankrig og Slovakiet at kæmpe om den fjerde plads, og her har vi bare ikke været gode nok.

Canada – Danmark: Odds på Ishockey-VM

Du kan få følgende odds på Canada – Danmark ved ishockey VM 2019 hos bet365 (odds er fra 20/05 – 10.00):

  • Canada: 1.083
  • Uafgjort: 13.00
  • Danmark: 22.00

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk