fodbold

Frankfurt kommer på en svær opgave, når de møder Chelsea på udebane i returopgøret i Europa League-semifinalen. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til Europa League-semifinalen Chelsea – Frankfurt kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

Chelsea er storfavoritter til at slå Frankfurt

Det første opgør i Frankfurt endte 1-1 efter en god kamp. Luka Jovic bragte Frankfurt foran 1-0 midt i første halvleg, mens Pedro udlignede for Chelsea kort før pausen.

Chelsea dominerede i det meste af kampen, men de havde svært ved at score den afgørende kasse, og derfor er det fortsat en smule åbent før returkampen på Stamford Bridge i London.

Der er dog ingen tvivl om, at Chelsea-holdet er klare favoritter til at gå videre til Europa League-finalen, hvor de med al sandsynlighed skal møde Arsenal, som vandt 3-1 over Valencia i den første kamp.

Chelsea stillede uden Eden Hazard fra start i den første kamp, men det kan sagtens tænkes, at han starter inde i denne kamp, og hvor der ikke rigtigt er grund til at spare belgieren.

- Se også: Kort over alle børsnoterede fodboldklubber i Europa!

Chelsea er allerede sikret Champions League

Chelsea er nemlig allerede sikre på at komme i Champions League i næste sæson. De ligger på tredjepladsen i Premier League med 71 point, og har fire point ned til Arsenal på femtepladsen.

Tottenham ligger på fjerdepladsen med 70 point, og kan selvfølgelig ende på tredjepladsen, hvis de vinder deres kamp.

Der er selvfølgelig en forskel på at ende som nummer tre eller fire, og der er noget internt mellem Chelseas og Tottenhams fans, men det betyder næppe alverden for Chelsea-spillerne, som nok mest af alt tænker på aftenens kamp.

Frankfurt ligger fortsat på fjerdepladsen, hvor de dog ikke har vundet i de seneste fire kampe, og der er et hav af hold, der kan overhale dem i sidste to kampe.

- Top 10: Flest mål i Premier League på en sæson!

Frankfurt får vild opbakning

Frankfurt fans er blandt de allerbedste i hele Europa, og de har leveret det ene show efter det andet i løbet af Europa League-kampagnen.

Derfor forventes der selvfølgelig også et hav af tyske fans i London. Klubben fik 15.000 ansøgninger, men de kunne kun sælge til 2.300, så det bliver interessant at se, hvor mange, der tager afsted uden en billet i håbet om at skaffe en derovre.

Der var konstant tryk på i den første kamp i Frankfurt, og man kan formentlig høre de få tusinde fans igennem hele kampen.

Chelsea – Frankfurt: Skader og karantæner

Chelsea må undvære N’Golo Kanté, som selvfølgelig er blandt de vigtigste spillere på holdet, men de bør dog kunne klare sig uden ham.

Derudover er Antonio Rüdiger og Callum Hudson-Odoi fortsat ude.

Frankfurt må nok undvære Sebastian Haller, som er meget tvivlsom, mens Sebastian Rode forventes at blive klar. Ante Rebic gør comeback efter at have haft karantæne i den første kamp.

Chelsea – Frankfurt: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Chelsea – Frankfurt

Chelsea

Kepa Arrizabalaga

Cesar Azpilicueta – David Luiz – Andreas Christensen – Emerson

Mateo Kovacic – Jorginho – Ruben Loftus-Cheek

Pedro – Gonzalo Higuain – Eden Hazard

Frankfurt

Kevin Trapp

David Abraham – Martin Hinteregger – Makoto Hasebe

Danny da Costa – Sebastian Rode – Gelson Fernandes – Filip Kostic

Ante Rebic

Sebastian Haller – Luka Jovic

Chelsea – Frankfurt: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på Chelsea – Frankfurt hos bet365 (odds er fra 08/05 – 16.25):

  • Chelsea: 1.36
  • Uafgjort: 5.50
  • Frankfurt: 9.00

- Se alle vores fodbold odds tips!

Chelsea – Frankfurt: Live Streaming og TV

Du kan se Chelsea med online live streaming og i TV.

Vil du live streame Chelsea – Frankfurt, så kan du gøre det hos Eurosport Player.

Vil du hellere se Chelsea – Frankfurt i TV, så skal du slå ind på 6’eren.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk