brasilien danmark

Efter gårsdagens nederlag, er der pres på Danmarks håndboldslandshold. Vi skal helst bruge en sejr imod Brasilien for at gå videre til mellemrunden ved VM i håndbold. Læs mere om onsdagens landskamp her!

I vores optakt til Danmark – Brasilien gør vi dig klogere på Danmarks muligheder til VM, live streaming, odds og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Brasilien

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Brasilien direkte med live streaming hos bet365.

Du kan både benytte computer, mobil og tablet til at se håndbold direkte. Det kræver, at du opretter en konto hos bet365, og indsætter penge på din konto.

Herefter kan du live streame så meget sport, som du har lyst til.

Se Danmark – Brasilien her!

Brasilien er tvunget til at vinde imod Danmark

Det er to pressede landshold, der mødes onsdag eftermiddag ved VM i håndbold 2019. Både Danmark og Brasilien blev på forhånd regnet som nogle af de bedre hold i Gruppe B, men sådan har det ikke været indtil videre.

Danmark har fået tre point ud af relativt overkommelige kampe imod Australien, Sydkorea og Tyskland, og det er bestemt ikke tilfredsstillende.

Endnu værre ser det dog ud for Brasilien. De tabte først til Tyskland, hvorefter de spillede uafgjort imod Frankrig.

I går skuffede de så fælt ved at tabe med seks mål til Sydkorea, hvorfor Brasilien nu er tvunget til at vinde imod Danmark for at have en chance for at gå videre til mellemrunden.

Samtidigt vil et dansk nederlag med stor sandsynlighed også betyde et exit fra VM-slutrunden.

Skuffende dansk kamp i går

Danmark spillede i går en lige så vigtig kamp imod Tyskland, hvor vi på forhånd var regnet som favoritter.

Vi kom dog skidt fra start, og var tidligt i kampen bagud med 10-4. Siden fulgte en god dansk periode, og vi formåede at skabe kontakt i midten af anden halvleg.

Vi endte dog med at tabe kampen med 25-26. Tyskerne er dermed videre til mellemrunden, mens Danmark, Frankrig og Brasilien kæmper om den sidste plads i mellemrunden.

Danmark slog Brasilien for to år siden

Danmark og Brasilien har mødt hinanden fem gange i nyere tid. Det er blevet til tre danske sejre, mens Brasilien har vundet to kampe.

Det seneste møde var ved VM for to år siden, hvor Danmark med 22-20. Det var dog en tæt kamp, hvilket vi også kan forvente, at det bliver denne gang.

Stine Jørgensen scorede hele otte mål ved den lejlighed, og hun har ligeledes enorm betydning for vores chancer denne gang.

Danmark – Brasilien: Odds på VM-håndbold

Tilbud: Sport odds bonusser!

Du kan få disse odds på Danmark – Brasilien hos bet365:

  • Danmark: 1.35
  • Uafgjort: 9.00
  • Brasilien: 4.50

Odds er fra 04/12 10.07, og kan ændre sig.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk