Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 dec, 2019

VM Håndbold 2019: Optakt og live stream til Danmark – Brasilien

brasilien danmark

I vores optakt til Danmark – Brasilien gør vi dig klogere på Danmarks muligheder til VM, live streaming, odds og meget andet.

Sådan live streamer du Danmark – Brasilien

Du kan se håndboldlandskampen mellem Danmark og Brasilien direkte med live streaming hos bet365.

Du kan både benytte computer, mobil og tablet til at se håndbold direkte. Det kræver, at du opretter en konto hos bet365, og indsætter penge på din konto.

Herefter kan du live streame så meget sport, som du har lyst til.

Se Danmark – Brasilien her!

Brasilien er tvunget til at vinde imod Danmark

Det er to pressede landshold, der mødes onsdag eftermiddag ved VM i håndbold 2019. Både Danmark og Brasilien blev på forhånd regnet som nogle af de bedre hold i Gruppe B, men sådan har det ikke været indtil videre.

Danmark har fået tre point ud af relativt overkommelige kampe imod Australien, Sydkorea og Tyskland, og det er bestemt ikke tilfredsstillende.

Endnu værre ser det dog ud for Brasilien. De tabte først til Tyskland, hvorefter de spillede uafgjort imod Frankrig.

I går skuffede de så fælt ved at tabe med seks mål til Sydkorea, hvorfor Brasilien nu er tvunget til at vinde imod Danmark for at have en chance for at gå videre til mellemrunden.

Samtidigt vil et dansk nederlag med stor sandsynlighed også betyde et exit fra VM-slutrunden.

Skuffende dansk kamp i går

Danmark spillede i går en lige så vigtig kamp imod Tyskland, hvor vi på forhånd var regnet som favoritter.

Vi kom dog skidt fra start, og var tidligt i kampen bagud med 10-4. Siden fulgte en god dansk periode, og vi formåede at skabe kontakt i midten af anden halvleg.

Vi endte dog med at tabe kampen med 25-26. Tyskerne er dermed videre til mellemrunden, mens Danmark, Frankrig og Brasilien kæmper om den sidste plads i mellemrunden.

Danmark slog Brasilien for to år siden

Danmark og Brasilien har mødt hinanden fem gange i nyere tid. Det er blevet til tre danske sejre, mens Brasilien har vundet to kampe.

Det seneste møde var ved VM for to år siden, hvor Danmark med 22-20. Det var dog en tæt kamp, hvilket vi også kan forvente, at det bliver denne gang.

Stine Jørgensen scorede hele otte mål ved den lejlighed, og hun har ligeledes enorm betydning for vores chancer denne gang.

Danmark – Brasilien: Odds på VM-håndbold

Tilbud: Sport odds bonusser!

Du kan få disse odds på Danmark – Brasilien hos bet365:

  • Danmark: 1.35
  • Uafgjort: 9.00
  • Brasilien: 4.50

Odds er fra 04/12 10.07, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.