danmark norge håndbold vm finale

Danmark og Norge mødes søndag aften i VM-finalen i håndbold. Læs alt om den store kamp her!

Kamp: Danmark - Norge

Runde: VM-finalen

Arena: Jyske Bank Boxen

Tidspunkt: 27/01 - 17.30

Live Streaming: bet365

Danmark slog Norge komfortabelt sidst

Danmark og Norge har allerede mødt hinanden en enkelt gang under VM 2019. Det skete i mellemrunden, og selvom der var lagt op til en tæt kamp, så var Danmark overlegne.

Vi kom fremragende fra start med en masse scoringer fra Mikkel Hansen og en masse redninger fra Niklas Landin, som har været VMs klart bedste målmand.

Vi var oppe og føre med otte mål på et tidspunkt, men Norge lukkede hullet en smule imod slutningen af kampen, som endte 30-26. Det var i øvrigt Norges eneste nederlag ved denne VM-slutrunde.

Mikkel Hansen endte med at score 14 mål, og der var naturligvis ros fra PSG-kollegaen Sander Sagosen, som er Norges klart største spiller.

- Jeg må bare tage hatten af for det niveau, Mikkel leverer på i dag. Han er en verdensstjerne, og det viser han i dag.

- Han lavede en kæmpe præstation, sagde Sander Sagosen efter kampen.

Danmark var fremragende i semifinalen

Der var ligeledes lagt op til en helt lige kamp mellem Danmark og Frankrig i semifinalen. Modsat alle vores andre kampe under VM 2019, så spillede vi ikke på dansk grund.

Derimod blev kampen spillet i Hamborg, og Danmark nød derfor ikke den samme opbakning, som vi har været vant til.

Det kunne man dog slet ikke se på spillerne. Danmark var totalt overlegne lige fra starten af kampen, og det skulle vise sig at blive væsentligt nemmere end vi havde forventet på forhånd.

Kampen endte hele 38-30 til Danmark, hvilket er en fantastisk præstation imod et så stærkt hold som Frankrig.

Alle de sædvanlige stjerner leverede på deres høje niveau, og derudover var en spiller som Morten Olsen også en positiv overraskelse.

Han kan sagtens få masser af spilletid imod Norge i finalen sammen med Magnus Landin, Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og Lasse Svan i bagkæden.

Danmark kan vinde sit første VM nogensinde

Danmark er en stor håndboldnation, og vi har vundet en del titler på både herre- og kvindesiden. Danmarks herrelandshold er forsvarende vindere af de Olympiske Lege, men vi har faktisk aldrig vundet et verdensmesterskab før.

Der er blevet afholdt hele 25 VM-slutrunder igennem tiden, og vi har været kvalificeret til 22 af dem, men aldrig løftet trofæet til sidst.

Vi har tre gange tidligere været i en VM-finale. Første gang var i 1967, hvor vi tabte finalen til Tjekkoslovakiet.

Siden skulle der gå 44 år før vi igen havde chancen. Denne gang var modstanderen Frankrig, som dengang havde et endnu bedre hold end i dag.

Vores seneste VM-finale var i 2013, hvor vi blev totalt rundbarberet af Spanien. En kamp, der allerede var afgjort i pausen, og det ville være skønt at få lavet om på.

Frankrig har vundet fire af de seneste fem VM-slutrunder i herrehåndbold, hvilket viser, hvor stor en præstation, Danmark leverede i semifinalen.

Norges kontraspil skal lukkes ned

Norges helt store styrke er deres kontrafase. Der blev snakket utroligt meget om den før vores første kamp, og det var et klart fokuspunkt for Nikolaj Jakobsen.

Derfor var spillerne forberedt på at afslutte angrebene ordentligt, og være lynhurtige til at løbe tilbage, da Norges fløjspillere løber på alt hver gang.

Vi formåede virkelig at holde Norge fra de store kontramuligheder, og det bliver nok også vores vigtigste opgave til VM-finalen.

Derudover vil Norge nok lave en slagplan for at holde Mikkel Hansen nede, da han ene mand sænkede dem med sine 14 kasser.

Om det bliver til en decideret mandsopdækning er svært at sige, men de kommer til at gå langt for at holde vores venstre back nede.

Danmark – Norge: Odds

Danmark er vurderet som klare favoritter hos bookmakerne. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 27/01 – 03.00):

1X2

  • Danmark: 1.40
  • Uafgjort: 9.00
  • Norge: 4.25

Vinder VM i håndbold 2019

  • Danmark: 1.25
  • Norge: 3.50

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk