danmark østrig

Danmark er tvunget til at vinde imod Østrig, hvis de vil videre fra gruppespillet til U21-EM. Læs alt om kampen her!

I vores optakt til U21-landskampen mellem Danmark og Østrig kan du læse mere om forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet!

Danmark er tvunget til at slå Østrig

Mandag aften spillede både Danmark og Østrig deres første kamp ved EM for U21-landshold 2019. Østrig mødte Serbien i den første kamp, hvor de vandt 2-0, mens Danmark tabte 3-1 til Tyskland efter en ringe indsats.

Grundet den lidt specielle turneringsstruktur ved U21-EM, så gjorde nederlaget det meget svært for Danmark at gå videre.

De tre gruppevindere går selvfølgelig videre til semifinalerne, mens den sidste semifinalist skal findes blandt de tre toere.

Efter nederlaget på 3-1, så står det næsten helt klart, at Danmark skal vinde de to resterende gruppekampe imod Østrig og Serbien, og det kan faktisk vise sig ikke at være nok.

Under alle omstændigheder, så kan Danmarks U21-landshold i hvert fald godt vinke farvel til videre avancement, hvis ikke vi formår at besejre Østrig.

Danmark startede skidt ud

Danmark startede som bekendt ud med en kamp imod Tyskland. På trods af et stærkt tysk hold med masser af Bundesliga-kampe på bagen, så var der ret meget optimisme omkring det danske landshold, men man må erkende, at der var en klasse eller to til forskel på de to mandskaber.

Danmark kom egentlig nogenlunde fra start, og var i flere perioder af kampene godt med, så det var ikke fordi, vi blev kørt helt over.

De danske forsvarsspillere lavede dog nogle gigantiske fejl, som blev straffet prompte, og netop skarpheden og kynismen var den store forskel på de to hold.

Robert Skov var den eneste danske spiller, der kunne være sin indsats bekendt. Der var generelt mange skuffelser på det danske hold, og vi må håbe, at det bliver bedre imod Østrig.

Østrig kom godt fra start

Østrig regnes som det dårligste hold i gruppen. Tyskland er selvfølgelig store favoritter, og både Danmark og Serbiens U21-landshold er på papiret stærkere mandskaber med større profiler.

Alligevel vandt Østrig deres første kamp imod serberne. Serbien havde et par gigantiske chancer, og kunne sagtens have scoret nogle mål, men Østrig var skarpere.

Vukasin Jovanovic blev udvist med et kvarter igen, og det gjorde det nemmere for Østrig at udbygge føringen til 2-0, som også blev kampens slutresultat.

Danmarks U21-landshold bankede Østrig senest

Danmark og Østrig har ikke mødt hinanden mange gange på U21-niveau. Det er blevet til to venskabskampe i løbet af de seneste års tid. Første kamp var i 2010, hvor vi tabte 3-0.

Vi mødte dem dog også for godt et års tid siden, hvor det blev til en knusende dansk sejr på 5-0.

Jacob Bruun Larsen, Marcus Ingvartsen, Robert Skov, Nikolai Laursen og Jannik Pohl stod for de danske kasser ved den lejlighed.

Det hører dog med, at der ikke var ret mange spillere i den omtalte kamp, som også startede ind i Østrigs åbningskamp imod Serbien.

Danmark – Østrig: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til U21-landskampen mellem Danmark og Østrig.

Danmark U21

Daniel Iversen

Rasmus Nissen – Victor Nelsson – Jacob Rasmussen – Joakim Mæhle

Magnus Kofod – Philip Billing – Mathias Jensen

Robert Skov – Marcus Ingvartsen – Jacob Bruun Larsen

Østrig U21

Alexander Schlager

Sandro Ingolitsch – Kevin Danso – Stefan Posch – Maximilian Ullmann

Philipp Lienhart – Ivan Ljubic

Sascha Horvath – Xaver Schlager – Hannes Wolf

Mathias Honsak

Danmark – Østrig: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Danmark – Østrig hos bet365 (odds er fra 19/06 – 16.00):

  • Danmark: 2.55
  • Uafgjort: 3.20
  • Østrig: 2.80

Danmark – Østrig: Live Stream & TV

Du kan live streame Danmark – Østrig på DR TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk