Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 jun, 2019

U21-EM: Optakt, odds og live stream til Danmark – Østrig

danmark østrig

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

I vores optakt til U21-landskampen mellem Danmark og Østrig kan du læse mere om forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget andet!

Danmark er tvunget til at slå Østrig

Mandag aften spillede både Danmark og Østrig deres første kamp ved EM for U21-landshold 2019. Østrig mødte Serbien i den første kamp, hvor de vandt 2-0, mens Danmark tabte 3-1 til Tyskland efter en ringe indsats.

Grundet den lidt specielle turneringsstruktur ved U21-EM, så gjorde nederlaget det meget svært for Danmark at gå videre.

De tre gruppevindere går selvfølgelig videre til semifinalerne, mens den sidste semifinalist skal findes blandt de tre toere.

Efter nederlaget på 3-1, så står det næsten helt klart, at Danmark skal vinde de to resterende gruppekampe imod Østrig og Serbien, og det kan faktisk vise sig ikke at være nok.

Under alle omstændigheder, så kan Danmarks U21-landshold i hvert fald godt vinke farvel til videre avancement, hvis ikke vi formår at besejre Østrig.

Danmark startede skidt ud

Danmark startede som bekendt ud med en kamp imod Tyskland. På trods af et stærkt tysk hold med masser af Bundesliga-kampe på bagen, så var der ret meget optimisme omkring det danske landshold, men man må erkende, at der var en klasse eller to til forskel på de to mandskaber.

Danmark kom egentlig nogenlunde fra start, og var i flere perioder af kampene godt med, så det var ikke fordi, vi blev kørt helt over.

De danske forsvarsspillere lavede dog nogle gigantiske fejl, som blev straffet prompte, og netop skarpheden og kynismen var den store forskel på de to hold.

Robert Skov var den eneste danske spiller, der kunne være sin indsats bekendt. Der var generelt mange skuffelser på det danske hold, og vi må håbe, at det bliver bedre imod Østrig.

Østrig kom godt fra start

Østrig regnes som det dårligste hold i gruppen. Tyskland er selvfølgelig store favoritter, og både Danmark og Serbiens U21-landshold er på papiret stærkere mandskaber med større profiler.

Alligevel vandt Østrig deres første kamp imod serberne. Serbien havde et par gigantiske chancer, og kunne sagtens have scoret nogle mål, men Østrig var skarpere.

Vukasin Jovanovic blev udvist med et kvarter igen, og det gjorde det nemmere for Østrig at udbygge føringen til 2-0, som også blev kampens slutresultat.

Danmarks U21-landshold bankede Østrig senest

Danmark og Østrig har ikke mødt hinanden mange gange på U21-niveau. Det er blevet til to venskabskampe i løbet af de seneste års tid. Første kamp var i 2010, hvor vi tabte 3-0.

Vi mødte dem dog også for godt et års tid siden, hvor det blev til en knusende dansk sejr på 5-0.

Jacob Bruun Larsen, Marcus Ingvartsen, Robert Skov, Nikolai Laursen og Jannik Pohl stod for de danske kasser ved den lejlighed.

Det hører dog med, at der ikke var ret mange spillere i den omtalte kamp, som også startede ind i Østrigs åbningskamp imod Serbien.

Danmark – Østrig: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til U21-landskampen mellem Danmark og Østrig.

Danmark U21

Daniel Iversen

Rasmus Nissen – Victor Nelsson – Jacob Rasmussen – Joakim Mæhle

Magnus Kofod – Philip Billing – Mathias Jensen

Robert Skov – Marcus Ingvartsen – Jacob Bruun Larsen

Østrig U21

Alexander Schlager

Sandro Ingolitsch – Kevin Danso – Stefan Posch – Maximilian Ullmann

Philipp Lienhart – Ivan Ljubic

Sascha Horvath – Xaver Schlager – Hannes Wolf

Mathias Honsak

Danmark – Østrig: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Danmark – Østrig hos bet365 (odds er fra 19/06 – 16.00):

  • Danmark: 2.55
  • Uafgjort: 3.20
  • Østrig: 2.80

Danmark – Østrig: Live Stream & TV

Du kan live streame Danmark – Østrig på DR TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.