danmark tyskland

Mandag aften spiller Danmark den første kamp ved U21-EM 2019, som afholdes i Italien og San Marino. Kan vi overraske imod de tyske stjerner?

I vores optakt til U21-landskampen Tyskland - Danmark kan du læse mere om de forventede startopstillinger, skader, karantæner, bonus odds, live streaming og meget mere!

Danmarks U21-landshold får problemer imod Tyskland

Danmark starter hårdt ud ved U21-EM, når vi møder en af turnerings stærkeste mandskaber fra Tyskland.

Tyskerne kommer med et hav af faste Bundesliga-spillere, og selvom vi også selv har et ganske kompetent hold, så kommer vi med al sandsynlighed til at få problemer.

Mens Tyskland vurderes som en af de stærkeste hold ved hele U21-EM, så er Danmark blandt outsiderne, der godt kan komme langt i turneringen.

Som strukturen er til U21-EM, så vil et nederlag imod Tyskland allerede gøre det meget svært for os at gå videre til semifinalen.

Der er kun tre grupper af fire hold, hvoraf gruppevinderne selvfølgelig går videre. Det fjerde semifinale-hold er den bedste to’er.

Det betyder formentlig, at hvis Danmark taber imod Tyskland, så skal vi have fire point i de næste to kampe imod Østrig og Serbien.

- Læs alt om U21-EM 2019 her!

Danmark har tabt alle møder imod Tyskland U21

Danmark og Tysklands U21-landshold har mødt hinanden tre gange i nyere tid, og vi har desværre tabt ved alle tre lejligheder.

Første gang var ved U21-EM i 2015, hvor vi blev kørt rundt på røv og albuer, og særligt Alexander Scholz vil nok ikke huske tilbage på den kamp med glæde, da han havde en mareridtskamp overfor Amin Younes.

Tyskland vandt 3-0 på to mål af Kevin Volland og et enkelt af Matthias Ginter.

Efterfølgende tabte vi 2-1 i en venskabskamp, hvor målene blev sat ind af Casper Nielsen, Timo Werner og Levin Mete Öztunali.

Danmark og Tyskland mødte sågar også hinanden ved den seneste U21-slutrunde i Polen. Her vandt tyskerne endnu engang med 3-0 efter kasser fra Davie Selke, Marc-Oliver Kempf og Nadiem Amiri.

- Top 10: Flest landskampe for Danmark nogensinde!

Tyskland i vild stime

Tysklands U21-landshold kvalificerede sig i overlegen stil med hele 10 point ned til Norge på andenpladsen, og de taber generelt ikke mange kampe.

Vi skal tilbage til den 10. oktober 2017 for at finde deres seneste nederlag, som kom på udebane imod Norge.

Siden har de spillet 12 kampe med 10 sejre og to uafgjorte som resultat.

Danmark fik ærgerlig optakt til U21-EM

Danmark var også overlegne i EM-kvalifikationen, men vi mødte heller ikke den samme modstand, som vi kommer til ved selve slutrunden.

Vi varmede op imod Kroatien onsdag aften på udebane. Der var masser af chancer i begge ender i en ret lige kamp, men Danmark tabte 1-0 på et mål i overtiden af Toma Basic.

Det kommer dog ikke til at betyde ret meget, når først slutrunden går i gang.

Tyskland U21 – Danmark U21: Skader og karantæner

Hverken Danmark eller Tysklands U21-landshold er ramt af de store problemer med trupperne.

Den danske stjerne Joachim Andersen har siddet ude med en skade, og var ligeledes ikke i aktion imod Kroatien, men han forventes at blive klar.

Tyskland U21 – Danmark U21: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til U21-landskampen mellem Tyskland og Danmark:

Tyskland U21

Florian Müller

Benjamin Henrichs - Lukas Klostermann - Timo Baumgartl – Maximilian Mittelstädt

Arne Maier – Mahmoud Dahoud

Levin Öztunali – Florian Neuhaus – Nadiem Amiri

Luka Waldschmidt

Danmark U21

Daniel Iversen

Rasmus Nissen – Victor Nelsson – Joachim Andersen – Andreas Poulsen

Oliver Abildgaard – Mathias Jensen – Philip Billing

Robert Skov – Jonas Wind – Jacob Bruun Larsen

Tyskland U21 – Danmark U21: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Tyskland U21 – Danmark U21 hos bet365 (odds er fra 13/06 – 11.30):

  • Tyskland U21: 1.60
  • Uafgjort: 4.20
  • Danmark U21: 5.00

- Se alle vores odds tips her!

Tyskland U21 – Danmark U21: Live Streaming og TV

Du kan både se Tyskland U21 – Danmark U21 med live streaming og i TV.

Vil du helst se fodbold i TV, så skal du slå ind på DR1, hvor optakten begynder 20.30.

Er du mere til at live streame fodbold online, så kan dette gøres hos DR TV.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk