fodbold danmark

Der er pres på Brøndby i kampen om bronzemedaljerne, når de møder Esbjerg på udebane torsdag eftermiddag. Læs vores optakt her!

I vores optakt til Esbjerg – Brøndby kan du blive klogere på alt fra skader, karantæner og forventede startopstillinger til odds og live streaming af kampen online.

Esbjerg har været gode imod Brøndby

Brøndby skal forsøge at revanchere sig ovenpå derby-nederlaget, når de torsdag eftermiddag møder Esbjerg på udebane.

Det er sidste sæsons sølvvindere imod et oprykker-hold, så det burde være en relativt enkelt opgave, men som sæsonen er forløbet, så bliver det nok alt andet end nemt for Brøndby.

Brøndby, som i øjeblikket er helt nede på femtepladsen, har tabte begge sæsonens opgør imod Esbjerg indtil videre.

Først vandt Esbjerg 1-0 på Brøndby Stadion på et sent mål, og oprykkerne vandt senest helt fortjent med 2-1, da Brøndby besøgte Blue Water Arena tidligere i foråret.

Esbjerg var relativt heldige med at vinde det første opgør, men de var klart bedre end Brøndby i den anden kamp, så man må håbe, at Martin Retov håndterer kampen anderledes end Alexander Zorniger gjorde.

- Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Brøndby spillede godt i derby-nederlag

Brøndby tabte meget skuffende imod FCK i den seneste kamp. De kom hurtigt foran 1-0, mens allerede ved pausen stod der 2-1 efter to genialiteter af Robert Skov og Viktor Fischer.

Det var egentlig en ret lige kamp, men Brøndby manglede lige den sidste skarphed på de chancer, de havde.

De kan dog sagtens tænke tilbage på en god præstation, og hvis de kan spille lige så godt imod Esbjerg, så bør der være gode chancer for at hente de tre point, hvilket de i den grad har brug for.

Esbjerg har meldt sig ind i bronzekampen

Den seneste tids skuffende resultater har nemlig sendt Brøndby ned på femtepladsen i Superligaen. Esbjerg hentede en overraskende udesejr imod FCN i sidste runde, og OB har generelt spillet en flot sæson, så det bliver meget svært for Brøndby.

OB ligger på tredjepladsen med 43 point, og de har et og tre point ned til hhv. Esbjerg og Brøndby. Der er kun syv kampe tilbage, så det bliver formentlig først afgjort til allersidst.

- Fire af 21 børsnoterede fodboldklubber i Europa er danske!

Esbjerg – Brøndby: Skader og karantæner

Esbjerg må formentlig undvære den tidligere Brøndby-spiller Rodolph Austin, som har fået en rygskade. Derudover bør de have alle mand klar til kamp, da Jesper Lauridsen kommer tilbage fra karantæne.

Brøndby må nok fortsat undvære Lasse Vigen, som har siddet ude i længere tid. Kasper Fisker er færdig for sæsonen.

Esbjerg – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Esbjerg – Brøndby:

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Daniel Anyembe – Jakob Sørensen – Markus Halsti – Jesper Lauridsen

Mark Brinch – Lasha Parunashvili – Joni Kauko

Carlo Holse – Yuriy Yakovenko – Adnan Tighadouini

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Kevin Mensah

Josip Radosevic

Dominik Kaiser – Simon Tibbling

Hany Mukhtar

Kamil Wilczek – Simon Hedlund

Esbjerg – Brøndby: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Esbjerg – Brøndby hos bet365 (odds er fra 17/04 – 12.36):

  • Esbjerg: 3.20
  • Uafgjort: 3.40
  • Brøndby: 2.20

- Find vores gratis fodbold odds tips her!

Esbjerg – Brøndby: Live Streaming & TV

Hvis du vil se Esbjerg – Brøndby i TV, så skal du slå ind på Canal 9, og hvis du vil live streame kampen på nettet, så kan dette gøres hos Eurosport Player.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk