inter turku brøndby

Brøndby skal gøre arbejdet færdigt efter 4-1-sejren i den første kamp imod finske Inter Turku. Læs vores optakt til kampen her!

Brøndby må ikke fejle i Turku

Brøndby var relativt overbevisende i 4-1-sejren på Brøndby Stadion for en uge siden. De kom fantastisk fra start med Kamil Wilczeks scoring til 1-0, men indkasserede hurtigt et 1-1-mål.

Efterfølgende haltede spillet en smule, og selvom Brøndby var meget dominerende på bolden, så havde de svært ved at dirke Inter Turkus forsvar op, og dermed kreere chancer.

Efter en stærk slutfase kom Brøndby dog på 4-1, hvilket må siges at være et fint udgangspunkt før returkampen i Turku.

Hvis Brøndby-spillerne først begynder at gå let til opgaven, så kan det hurtigt give problemer. Selvom Inter Turku er væsentligt dårligere, så sker der hele tiden overraskelser i fodboldens verden, og det bliver en helt anderledes kamp end den på Brøndby Stadion.

- Prøv vores fodboldquizzer her!

Niels Frederiksen har udtaget stærk trup

Derfor har den nye Brøndby-træner Niels Frederiksen også udtaget en stærk trup til kampen.

Den talentfulde trio Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og Anton Skipper har fået lov til at rejse med til Finland, men derudover er det de faste spillere.

Ante Erceg er ikke med, hvilket dog ikke er nogen stor overraskelse, da kroatien er en færdig mand i Brøndby.

Selvom alle profilerne er med i Turku, så må det forventes, at der bliver skiftet lidt i startopstillingen, da der allerede søndag venter en svær udekamp imod Randers, hvor de ikke kan spille på 80 %.

Brøndby har tidligere tabt i Finland

For to år siden var Brøndby i en nogenlunde tilsvarende situation i Europa League-kvalifikationen, hvor de mødte finske VPS.

Hjemme på Brøndby Stadion havde de vundet 2-0 på mål af Teemu Pukki og Kasper Fisker, men stillede alligevel stærkt op i returkampen i Finland.

Her tabte Brøndby 2-1, hvor Jan Kliment i øvrigt blev smidt ud, og det fortæller lidt om, hvor tricky en opgave en udekamp i Finland kan være.

Det ville dog være en historisk nedtur, hvis ikke Brøndby formår at gå videre imod et relativt middelmådigt finsk hold med 4-1 i bagagen.

FC Inter Turku – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Inter Turku – Brøndby:

FC Inter Turku

Henrik Moisander

Miro Tenho – Juuso Hamalainen – Daan Klinkenberg

Niko Markkula – Aleksi Paananen – Mika Ojala – Alvaro Muniz Cegarra – Luciano Balbi

Timo Furuholm – Filip Valencic

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson Paulus Arajuuri – Kevin Mensah

Lasse Vigen – Josip Radosevic – Dominik Kaiser

Simon Hedlund – Kamil Wilczek – Simon Tibbling

FC Inter Turku – Brøndby: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på FC Inter Turku – Brøndby hos bet365 (odds er fra 17/07 11.41):

  • FC Inter Turku: 3.60
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby: 1.80

FC Inter Turku – Brøndby: Live Stream og TV

Du kan se FC Inter Turku – Brøndby med live streaming og i TV.

Vil du helst live streame FC Inter Turku – Brøndby, så kan dette gøres på Eurosport Player, og hvis du vil se kampen i TV, så kan det gøres på 6’eren.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk