fodbold

Endelig er Superligaen tilbage, og vi lægger ud med en kamp mellem sølv- og bronzevinderne. Du kan læse vores optakt til åbningskampen mellem FC Midtjylland og Esbjerg her!

FC Midtjylland havde problemer med Esbjerg i sidste sæson

Der var (og er) klasseforskel på FC Midtjylland og Esbjerg i sidste sæson, men alligevel formåede de daværende oprykkere at drille FC Midtjylland flere gange.

Den første kamp mellem de to mandskaber på MCH Arena endte ganske vist 3-1 til FCM, men efterfølgende formåede de ikke at vinde i tre kampe.

Begge opgør på Blue Water Arena endte 2-2, og ved en af lejlighederne scorede Esbjerg i de sidste sekunder, mens fiskerne også vandt 3-1 i den afsluttende kamp på MCH Arena.

Ved den lejlighed havde FCM dog ikke noget at spille for, så den kamp kan man ikke bruge til ret meget.

Man kan forvente et hævnlystent FC Midtjylland-hold, som kommer til at sætte tryk på Esbjerg-holdet, som har mistet nogle vigtige spillere henover sommeren.

- Prøv vores Superliga-quizzer her!

FC Midtjylland med ændringer på toppen

Det er dog ikke kun Esbjerg, der har skiftet ud. FC Midtjylland har ikke haft et vildt vindue efter deres standarder, men der skal nok komme til at ske ting og sager.

Paul Onuachu forventes ikke at komme på banen mere, og han kan se frem til et stort skifte , når han kommer tilbage fra Africa Cup of Nations.

I stedet har de hentet Sory Baba, som dog ikke når at være med til kampen imod Esbjerg.

Da Mayron George formodentlig heller ikke kommer ind, så er der lagt op til nogle ændringer på toppen.

Gustav Wikheim bør være selvskrevet i startopstillingen, og vi har i øvrigt lavet et odds tip på ham, som du kan læse her.

Der bliver spekuleret i om de spændende brasilianere Evander og Junior Brumado kommer til at spille ved hans side.

Får Esbjerg den svære anden sæson?

Esbjerg præsterede meget overraskende at ende på tredjepladsen i deres første sæson i Superligaen.

De var meget heldige med overhovedet at komme med i mesterskabsslutspillet, men gjorde det siden virkelig flot, og man kan ikke sige, at det var ufortjent.

Vi har mange gange set oprykkere overpræstere for så at have det meget svært sæsonen efter.

Udover to til fire Europa League-kampe, som spillerne nok kommer til at have meget fokus på, så kommer Superliga-modstanderne også til at have mere respekt for dem, og så kan marginalerne også begynde at gå den anden vej.

FC Midtjylland – Esbjerg: Skader og karantæner

Foruden de nævnte angribere, som har været på diverse landsholdstjenester, så mangler FC Midtjylland også Marc Dal Hende og Tim Sparv

Der har været tvivl om Erik Sviatchenko efter han fik et slag, men han regnes klar.

FC Midtjylland – Esbjerg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Esbjerg:

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Kian Hansen – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz

Mads Thychosen – Jakob Poulsen – Evander – Ayo Simon Okosun – Joel Andersson

Junior Brumado – Gustav Wikheim

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Daniel Anyembe – Rodolph Austin – Markus Halsti – Jesper Lauridsen

Pyry Soiri – Jakob Sørensen – Lasha Parunashvili – Joni Kauko – Nicklas Røjkjær

Adrian Petre

FC Midtjylland – Esbjerg: Odds på kampen

Du kan få disse odds på FC Midtjylland – Esbjerg hos bet365 (odds er fra 11/07 – 13.46):

  • FC Midtjylland: 1.53
  • Uafgjort: 4.33
  • Esbjerg: 5.50

FC Midtjylland – Esbjerg: Live Stream og TV

Du kan se FC Midtjylland med online live streaming og i TV.

Vil du se FCM – EfB med live stream, så kan dette gøres hos Viaplay, og hvis du er mere til at se fodbold i TV, så kan du se den på TV3 Sport.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk