fodbold

En af sæsonens største kampe I Superligaen spilles torsdag aften, når FC København tager imod FC Midtjylland i Parken. Læs alt om den store kamp her!

FCK fik brudt dårlig stime imod FC Midtjylland

FC Midtjylland har haft et særdeles godt tag på FC København over de seneste par år. De vandt fem kampe i streg over FCK, men den stime blev brudt i holdenes seneste indbyrdes kamp.

Det skete, da FC Midtjylland besøgte Parken den 25. november sidste år. Robert Skov bragte FCK foran 1-0 på et straffe i første halvleg, mens FC Midtjylland udlignede på et selvmål med 15 minutter tilbage.

Der skulle dog ikke gå mere end fire minutter før Jan Gregus selv udlignede på et afrettet skud udenfor feltet.

Kampen var dog fuldstændigt lige, og FCK var relativt heldige med at vinde, og vi forventer en meget tæt kamp igen.

- Se også: Alle vindere i Superligaens historie!

Hverken FCK eller FCM har tabt i foråret

Allerede tidligt på sæsonen stod det klart, at kampen om mesterskabet kommer til at stå mellem FCK og FC Midtjylland.

De to hold har fulgt hinanden igennem hele sæsonen, og FCKs nuværende forspring på fem point er det største hul, der har været.

Hverken FCK eller FC Midtjylland har endnu tabt en kamp i foråret, så det bliver nogle selvtillidsfyldte mandskaber, der går på banen i Parken.

Sjovt nok, så var FC Midtjyllands seneste nederlag den omtalte FCK-kamp i november. Ser man bort fra FC Københavns Europa League-kampe, så var deres seneste nederlag i pokalkampen imod FC Midtjylland, hvor de dog også stillede med reserverne.

Der forventes altså et brag af en kamp.

- Top 10: Flest landskampe for Danmark nogensinde!

Næsten fyldt i Parken

Vi kan også se frem til en fantastisk stemning i Parken. FC København har generelt ikke nemt ved at fylde deres stadion medmindre, det er Brøndby, der kommer på besøg, men der er næsten solgt 30.000 billetter til torsdagens opgør.

FC Midtjylland kommer med omkring 1.000 mand til København, hvilket de absolut ikke har for vane, og FCK har valgt at udvide deres stemningsafsnit, så der både kommer tryk på Øvre og Nedre B.

Så må man bare håbe, at spillerne leverer en underholdende kamp, hvilket det plejer at være, når de to hold mødes.

- Top 10: Danmarks største stadions!

FC København kan klare sig med uafgjort

Som situationen er nu, så skal FC Midtjylland helst at vinde kampen. De er fem point efter med kun syv kampe tilbage af Superligaen.

Uafgjort er ikke katastrofalt, men det vil så kræve, at de slår FCK i den kommende hjemmekamp samt, at FCK smider flere point end FCM i de andre kampe.

FC København kan nærmest sikre sig mesterskabet med en sejr, mens uafgjort egentlig også er udmærket for dem.

Begge hold kommer dog til at satse på at vinde kampen.

FCK – FC Midtjylland: Skader og karantæner

FC København har fået Robert Skov og Viktor Fischer tilbage efter skader, så deres eneste fravær er reservestopperen Michael Lüftner, som har siddet ude i længere tid.

De får Carlos Zeca tilbage efter afsonet karantæne i derby-kampen imod Brøndby.

FC Midtjylland har ligeledes nogle reserver, som er ude med skader, men de kan stille med den absolut stærkeste opstilling.

FCK – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – FC Midtjylland:

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen

Viktor Fischer – Dame N’Doye

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Kian Hansen – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz

Joel Andersson – Tim Sparv – Jakob Poulsen – Marc Dal Hende

Awer Mabil – Paul Onuachu - Evander

FCK – FC Midtjylland: Odds

Du kan få disse odds på FCK – FC Midtjylland hos bet365 (odds er fra 17/04 – 10.23):

  • FCK: 2.30
  • Uafgjort: 3.40
  • FC Midtjylland: 3.00

- Se vores fodbold odds tips her!

FCK – FC Midtjylland: Live Streaming

Du kan se FC København – FC Midtjylland med online live streaming og i TV.

Vil du se FCK – FCM i TV, så skal du slå ind på TV3+, men hvis du hellere vil live streame kampen online, så kan du gøre det hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk