fodbold danmark

Der er lagt op til en stor mesterskabsfest, når FC København tager imod FC Nordsjælland i Parken lørdag eftermiddag. Læs mere om det her!

I vores optakt til Superligakampen mellem FCK og FC Nordsjælland gør vi dig klogere på forventede startopstillinger, odds og live streaming samt meget andet.

Superliga-guldet bliver fejret i Parken

Superligaens mesterskabsslutspil afsluttes lørdag eftermiddag, hvor der spilles tre kampe på samme tid. Mens OB og Brøndby kæmper om hhv. bronze og europæisk fodbold i Odense, så er der ikke ret meget på spil mellem FCK og FCN.

FC København har allerede sikret sig det danske mesterskab, og vanen tro, så bliver det fejret i den sidste kamp i Parken.

Efter den forfærdelige sidste sæson har FC København løftet sig markant, og det er helt fortjent, at de nu kan fejre mesterskabet.

Over 30.000 på lægterne

Der forventes et hav af mennesker i Parken. Der er allerede solgt omkring 30.000 billetter, så hvis du vil i Parken er det ved at være på tide.

Der bliver nok ikke helt udsolgt, men det bør blive en af de mest besøgte kampe i denne sæson af Superligaen.

FCKs rekord i indeværende sæson er 33.134, som var til stede, da FCK sikrede mesterskabet imod Brøndby.

Både FCK og FCN kan spille frit

Det står som sagt fast, at FCK bliver på førstepladsen, og da FC Nordsjælland heller ikke kan nå noget, så bør det blive en åben og underholdende kamp.

Begge mandskaber spiller generelt noget offensiv og seværdig fodbold, og med tanke på kampens betydning og atmosfæren i Parken, så bliver det nok en fed kamp at se på.

FC København har været en skygge af sig selv siden, at de sikrede sig mesterskabet. De har indkasseret hele otte mål i de seneste to kampe, men der bør være mere koncentration på foran egne fans.

Sidste kamp for Flemming Pedersen som cheftræner?

Flemming Pedersen overtog trænerposten efter Kasper Hjulmand efter grundspillet, men det har bestemt ikke været en succes endnu.

FC Nordsjælland er fortsat uden sejr under hans ledelse, og de bør kraftigt overveje om den ellers så anerkendt fodboldhjerne virkelig skal stå i spidsen for førsteholdet.

FCK – FC Nordsjælland: Skader og karantæner

FCK må undvære Andreas Bjelland, men har derudover de stærkeste spillere klar, og det forventes ikke, at Ståle Solbakken vil rotere lige så meget, som han har gjort i de seneste to kampe.

Der vil blive sagt farvel til William Kvist og Peter Ankersen, som begge er fortid efter sommerferien.

FC Nordsjælland kan også stille i tæt på stærkeste opstilling, men Mads Valentin er tvivlsom, mens Karlo Bartolec har karantæne, og han er endda rygtet kraftigt til FCK, hvilket nok bliver offentliggjort efter kampen.

FCK – FC Nordsjælland: Forventede startopstillinger

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Sotirios Papagiannopoulos – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Jonas Wind – Dame N’Doye

FCN

Nicolai Larsen

Ulrik Jenssen – Victor Nelsson – Abdul Mumin – Mathias Rasmussen

Nicklas Jakobsen – Magnus Kofod - Mohammed Kudus

Andreas Skov Olsen – Mikkel Rygaard – Jonathan Amon

FCK – FC Nordsjælland: Odds på kampen

Du kan få disse odds på FCK – FC Nordsjælland hos bet365 (odds er fra 24/05 – 10.50):

  • FCK: 1.44
  • Uafgjort: 5.00
  • FCN: 6.00

FCK – FC Nordsjælland: Live Stream Superliga-fodbold

Du kan live streame FCK – FC Nordsjælland hos Viaplay.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk