Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 24 maj, 2019

Mesterskabsfest i Parken: Optakt til FCK – FC Nordsjælland

fodbold danmark

I vores optakt til Superligakampen mellem FCK og FC Nordsjælland gør vi dig klogere på forventede startopstillinger, odds og live streaming samt meget andet.

Superliga-guldet bliver fejret i Parken

Superligaens mesterskabsslutspil afsluttes lørdag eftermiddag, hvor der spilles tre kampe på samme tid. Mens OB og Brøndby kæmper om hhv. bronze og europæisk fodbold i Odense, så er der ikke ret meget på spil mellem FCK og FCN.

FC København har allerede sikret sig det danske mesterskab, og vanen tro, så bliver det fejret i den sidste kamp i Parken.

Efter den forfærdelige sidste sæson har FC København løftet sig markant, og det er helt fortjent, at de nu kan fejre mesterskabet.

Over 30.000 på lægterne

Der forventes et hav af mennesker i Parken. Der er allerede solgt omkring 30.000 billetter, så hvis du vil i Parken er det ved at være på tide.

Der bliver nok ikke helt udsolgt, men det bør blive en af de mest besøgte kampe i denne sæson af Superligaen.

FCKs rekord i indeværende sæson er 33.134, som var til stede, da FCK sikrede mesterskabet imod Brøndby.

Både FCK og FCN kan spille frit

Det står som sagt fast, at FCK bliver på førstepladsen, og da FC Nordsjælland heller ikke kan nå noget, så bør det blive en åben og underholdende kamp.

Begge mandskaber spiller generelt noget offensiv og seværdig fodbold, og med tanke på kampens betydning og atmosfæren i Parken, så bliver det nok en fed kamp at se på.

FC København har været en skygge af sig selv siden, at de sikrede sig mesterskabet. De har indkasseret hele otte mål i de seneste to kampe, men der bør være mere koncentration på foran egne fans.

Sidste kamp for Flemming Pedersen som cheftræner?

Flemming Pedersen overtog trænerposten efter Kasper Hjulmand efter grundspillet, men det har bestemt ikke været en succes endnu.

FC Nordsjælland er fortsat uden sejr under hans ledelse, og de bør kraftigt overveje om den ellers så anerkendt fodboldhjerne virkelig skal stå i spidsen for førsteholdet.

FCK – FC Nordsjælland: Skader og karantæner

FCK må undvære Andreas Bjelland, men har derudover de stærkeste spillere klar, og det forventes ikke, at Ståle Solbakken vil rotere lige så meget, som han har gjort i de seneste to kampe.

Der vil blive sagt farvel til William Kvist og Peter Ankersen, som begge er fortid efter sommerferien.

FC Nordsjælland kan også stille i tæt på stærkeste opstilling, men Mads Valentin er tvivlsom, mens Karlo Bartolec har karantæne, og han er endda rygtet kraftigt til FCK, hvilket nok bliver offentliggjort efter kampen.

FCK – FC Nordsjælland: Forventede startopstillinger

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Sotirios Papagiannopoulos – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Jonas Wind – Dame N’Doye

FCN

Nicolai Larsen

Ulrik Jenssen – Victor Nelsson – Abdul Mumin – Mathias Rasmussen

Nicklas Jakobsen – Magnus Kofod – Mohammed Kudus

Andreas Skov Olsen – Mikkel Rygaard – Jonathan Amon

FCK – FC Nordsjælland: Odds på kampen

Du kan få disse odds på FCK – FC Nordsjælland hos bet365 (odds er fra 24/05 – 10.50):

  • FCK: 1.44
  • Uafgjort: 5.00
  • FCN: 6.00

FCK – FC Nordsjælland: Live Stream Superliga-fodbold

Du kan live streame FCK – FC Nordsjælland hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.